fbpx

Gaan jullie uit elkaar en wil je begeleiding voor je kind?

  • Heeft jouw kind moeite met het verwerken van de scheiding?
  • Heb je moeite met de emoties en vragen van je kind door je eigen emoties en zorgen?
  • Heb je het gevoel dat je onvoldoende kennis hebt over uit elkaar gaan met kinderen en hierdoor je kind niet goed te kunnen begeleiden?
  • Wil je het scheidingsproces begeleid hebben door een deskundige?
  • Wil je hulp voor je gezin tijdens of na het uit elkaar gaan?
kindercoach Druten, Altforst

Wil je bereiken dat..

  • Je kind de scheiding een plekje heeft kunnen geven zodat deze verwerkt kan worden?
  • Je de emoties van je kind beter kunt beantwoorden ondanks je eigen emoties?
  • Je vertrouwen hebt in je kennis over het uit elkaar gaan met kinderen waardoor je jullie kind beter kunt begeleiden?
  • Jullie scheidingsproces onder begeleiding van mij begeleid is en hierdoor gehandeld word in belang van jullie kind in plaats van jullie eigen emoties?
  • Jullie de juiste hulp (gehad) hebben tijdens of na het uit elkaar gaan?

Ingeplande informatieavond uit elkaar met kinderen in 2020.

Klik op de gewenste datum om naar het evenement te gaan,

– uit elkaar met kinderen 25 augustus 2020

Uit elkaar met kinderen 1 december 2020

 

Stel hier je vraag

Begeleiding in Maas & Waal

In 2014 behaalde ik mijn opleiding tot Kindercoach omdat ik in mijn werk binnen de kinderopvang merkte dat er behoefte is naar begeleiding van kind en gezin. Binnen mijn werk in de kinderopvang heb ik veel scheidingen mee gemaakt. Ik heb met meerdere ouders gesprekken gehad over het verloop van hun scheiding en de dingen waar ze tegenaan liepen.

Wat ik vooral mee gekregen heb is dat door hun eigen zorgen en emoties de kinderen naar de achtergrond vielen. Ze wilde er allemaal voor hun kinderen zijn maar wisten niet hoe. Ze wilde hun kind goed begeleiden maar schakelde er geen deskundige hulp bij in. Waarom niet? Omdat ze niet wisten waar ze hiervoor terecht konden en omdat ze het te druk hadden met andere regelzaken.

Inmiddels heb ik mij verdiept in het uit elkaar gaan met kinderen en de samengestelde gezinnen die er  bij het vinden van een nieuwe partner ontstaan. Mijn focus ligt voornamelijk op de kinderen, hier ligt mijn specialisatie. Maar door het volgen van cursussen en lezen van de juiste boeken kan ik op verschillende gebieden ook jullie als ouders begeleiden.

 

Het is mijn missie om kinderen te begeleiden wanneer de twee belangrijkste personen in hun leven uit elkaar gaan. Met aanbieden van mijn deskundige begeleiding help ik een kind deze periode van veranderingen en emoties op een zo prettig mogelijke manier te doorlopen.

- Mandy Frederiks -

Deskundig

Kindercoach

Gezinsbegeleiding

Vraag direct een gratis kennismaking aan!

Tijdens dit gratis kennismakingsgesprek (ca. 20 minuten) kijk ik samen met jou waar de behoeftes liggen, geef ik je minstens 1 advies cadeau en doe ik een voorstel in wat ik voor jullie kan betekenen. Het is geheel vrijblijvend.

adresgegevens

Steenakker 9, 6651 JA Druten


Voldoende parkeergelegenheid.

contact

06-12072045info@feelingscoaching.nl

Bereikbaarheid

2019:
woensdag en zaterdag

2020:
dinsdag, woensdag, vrijdag
en zaterdag

Antwoord op veel gestelde vragen:

Dit is afhankelijk van de hulpvraag. Tijdens het intakegesprek kijken we samen waar jullie vastlopen. Loopt alleen het kind vast? Of het gele gezin? Heeft iedereen er moeite mee of één persoon? Tijdens het gesprek dat wij hebben en de gerichte vragen die ik stel kunnen we kijken wat er voor jullie nodig is. 

Een combinatie is bijvoorbeeld ook een optie. Dit laat ik echt per gezin en hulpvraag afhangen dus. 

Dit kan zeker. Als ouder ben je vrij te kiezen wat voor jullie situatie fijn is. Echter gaat mijn voorkeur uit naar een traject omdat ik merk dat ouders dan meer bereid zijn er echt voor te gaan. Ook voor het kind of jullie gezin is het fijn te weten waar het aan toe is. Een traject kunnen we ver vooruit inplannen waardoor we zeker weten dat er tijd vrijgemaakt kan worden. 

Bij losse sessies is het inplannen lastige en zie ik vaak dat het traject uiteindelijk langer duurt doordat er (regelmatig) te veel tijd tussen de sessies gelaten wordt waardoor terugval groter is. 

Nee, ik werk vanuit mijn eigen woning waar ik gebruik maak van een ruimte aan onze woning vast. Hier is geen ruimte voor wachtende ouders. 

De sessies duren 60 minuten waarvan de ouder er de laatste 10 minuten bij aanwezig is om te bespreken wat er gedaan is en eventueel huiswerk door te nemen. Op 5 minuten afstand zit het centrum van Druten waar leuke winkels zijn. 

Nee, ik werk vanuit mijn eigen woning waar ik gebruik maak van een ruimte aan onze woning vast. Hier is geen ruimte voor wachtende ouders. 

De sessies duren 60 minuten waarvan de ouder er de laatste 10 minuten bij aanwezig is om te bespreken wat er gedaan is en eventueel huiswerk door te nemen. Op 5 minuten afstand zit het centrum van Druten waar leuke winkels zijn. 

Natuurlijk is dit mogelijk. We zouden een eenmalig telefonisch contactmoment in kunnen plannen. Je hebt dan 30 minuten de tijd om je vraag met mij te bespreken. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier of stuur een WhatsApp naar 06-12072045.

Ja, een ingeplande sessie kan geannuleerd worden.

Bij annulering van een ingepland moment (hieronder vallen alle contactmomenten) welke niet geannuleerd is 24uur voor aanvang ben ik genoodzaakt kosten van €35,00 in rekening te brengen.

Ja, dit is mogelijk.

Tot 3 weken voor aanvang van het evenement kan er kosteloos geannuleerd worden (annuleringen graag per email). Bij annulering tussen de 2e en 1ste week voor aanvang van het evenement ontvang je 50% van het cursusgeld retour.

Bij annuleringen die gedaan worden in de week voor aanvang van het evenement wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Deelname kan niet (kosteloos) verplaatst worden naar een andere datum.

Weet je iemand die jou reservering over wil nemen? Dat mag natuurlijk altijd. Laat mij dit dan wel even weten.

Ja, dit is zeker mogelijk.
Wanneer afstand een rol speelt kan online begeleiding een prettige oplossing zijn.

Via online begeleiding kan ik echter alleen de ouders begeleiden. Een kind online begeleiden levert niet het resultaat op waar ik voor sta.

Heb je interesse in online begeleiding neem dan even contact met mij op via WhatsApp of mail.

Ga jij tijdens je scheiding voor het beste voor je kind?

Wanneer een scheiding dichtbij komt heeft een kind jullie het hardst nodig...

– Mandy Frederiks –