Maak hieronder je bestelling in orde.

 

 

Veelgestelde vragen

Ik vind het best een investering. Is er een vergoeding mogelijk?

Vergeet niet dat dit een investering is in de toekomst van jezelf en je kind. Deze investering gaat jullie leven een stuk fijner maken. Hoeveel is dat jou waard?

Voor coaching in hoogsensitiviteit is geen vergoeding mogelijk.

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ga je voor het tijd voor verandering VIP traject dan is er de mogelijkheid in 3 of 5 termijnen te betalen.

Vanaf welke leeftijd is begeleiding mogelijk?

In mijn praktijk loopt een groot deel van de begeleiding via jou als ouder omdat ik uit ervaring weet dat hier veel winst te behalen is. Kinderen coach ik in mijn praktijk vanaf 7 jaar.

 

Zoek je begeleiding voor je jong volwassen dochter of jezelf als hoogsensitieve vrouw? Kijk dan hier.

 

Wanneer kan de begeleiding starten?

Na ontvangst van de (eerste) betaling neem ik op kort termijn contact met je op en krijg je alle informatie om direct te kunnen starten.

Wij wonen niet in de buurt, begeleid je ook op afstand?

Ik begeleid vrouwen en gezinnen door heel Nederland en zelfs België. Door covid-19 heb ik ervaren dat mijn begeleiding heel goed online mogelijk is. Coaching gaat via beeldbellen (zoom).  Heb jij een kind onder de 16 jaar dan loopt de begeleiding via jouw als ouder, hier heb ik al veel mooie resultaten mee mogen behalen.

Wat als het aangeboden traject niet voldoende is?

De trajecten die ik samengesteld heb zijn tot stand gekomen uit ervaring in eerdere trajecten. Het kan voorkomen dat het door mij samengestelde traject niet voldoende blijkt, bijvoorbeeld omdat er meer dingen zijn die aandacht vragen dan vooraf gedacht. Mocht dit zo zijn dan bekijken we samen wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Is er een wachtlijst?

Ik streef erna om te werken zonder wachtlijst.

Door te werken met een online agenda kun je zelf kijken wanneer het jou uitkomt om een afspraak met mij in te plannen, Hierdoor verklein ik de kans op een wachtlijst.

Is er een wachtruimte aanwezig?

Mijn praktijk is gevestigd in de Bogerd in Druten. Hier is voldoende wachtruimte aanwezig en kun je eventueel een drankje doen. Ook het centrum is op steenworp afstand. Op dinsdag en vrijdag coach ik vanuit mijn eigen woning, hier is geen wachtruimte aanwezig.

Ik twijfel tussen wel of geen 1:1 begeleiding

Wat voor jou werkt is heel persoonlijk.  Speelt er NU een concreet probleem waar je echt de volle focus op wil leggen dan is de combinatie met 1:1 begeleiding aan te raden. Wat voor jou het beste is kunnen we samen tijdens een gratis telefonische afspraak bekijken.

Bedrijfsgegevens:

Feelings Coaching
Bezoekadres:
Van Heemstraweg 53 
6651 KH  Druten

06 120 720 45
info@feelingscoaching.nl
www.feelingscoaching.nl

Postadres: Steenakker 9 6651 JA druten
KvK-nummer: 58696776

Openingstijden:

Dinsdag: 9:00 – 12:00 en 20.00 – 21.00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09.00 – 12.00