fbpx

Mijn live training hooggevoeligheid in het gezin is er voor moeders met een gevoelig kind.

Je ploft op de bank neer en zucht eens diep. Wat wil ze nou? Je begrijpt haar gewoon niet. Steeds weer als jij denkt dat je haar gebruiksaanwijzing hebt gevonden veranderd er weer iets of doe je in haar ogen iets niet goed. Dit kost je zo ontzettend veel energie. Misschien is het zelfs zo dat je kind het hele gezin in haar macht heeft met haar boze buien, rare eisen en dwingend gedrag. Je merkt dat iedereen op z’n tenen aan het lopen is en wil dat er NU verandering in komt. Maar – je zucht nog eens – je weet nu al dat je er zo volgende week weer bij zit. Want hoe graag je ook verandering wil, hoe fijn het je ook lijkt om je kind nu eens echt te gaan begrijpen…. 

Je weet niet waar je moet zijn. 

Klinkt bovenstaande je bekend in de oren? Je bent niet alleen. Steeds meer moeders ervaren onbegrip, onrust en een te kort aan energie. Het hebben van een hooggevoelig kind kan pittig zijn, zeker wanneer je kind een sterke wil heeft. Dit kan impact hebben op het hele gezin. Niet voor niks dat steeds meer moeders de stap richting mijn praktijk zetten. Want ik weet als geen ander hoe het is om zelf hooggevoelig te zijn én ik heb twee dochters die hooggevoelig zijn. 

Wij hebben onze draai inmiddels prima gevonden, hooggevoeligheid speelt in ons gezin geen dagelijks grote rol meer.  En dat is precies de reden dat ik de training hooggevoeligheid binnen het gezin ben gaan aanbieden. Ik wil andere moeders ook laten ervaren dat het hebben van een hooggevoelig kind niet alleen maar zwaar en ingewikkeld hoeft te zijn. 

De training is geschikt voor jou als

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de training zijn

Na de training

Na deze training heb jij voldoende kennis en verdieping in de eigenschap hooggevoeligheid om je kind te begrijpen en begeleiden. Dit traject zorgt voor meer begrip en minder onrust. Je kind zal zich begrepen en gehoord voelen en jullie hebben samen een fundering voor de toekomst neergelegd.

Je gaat merken dat je weer vooruit durft te gaan kijken en minder op je tenen loopt tijdens momenten die normaal voor een bui bij jouw kind zorgde. Je gaat weer vertrouwen krijgen in jezelf als moeder en je kind zal zich door jou meer begrepen voelen. Dit zorgt voor een verbeterde band en misschien nog wel belangrijker een prettige sfeer in huis. 

Live training hooggevoeligheid in het gezin

gepland op 5 januari - 2 februari en 2 maart van 20.00 - 21.30 uur.
199,-
  • Kennismakingsgesprek
  • 3 live avonden (1.5 uur)
  • 1 een - op - een sessie
  • 3 maanden toegang besloten community
  • compleet werkboek
  • (h)erkenning en fijne gesprekken
mijn begeleiding

Twijfel je na het lezen van bovenstaande of dit is wat bij jou past? Helemaal niet erg. Plan dan even het gratis (en vrijblijvend; je zit nergens aan vast, er zijn geen kleine lettertjes) telefonisch contactmoment met mij in. Of je nu wel of niet besluit met mij verder te gaan, ik kan wél de twijfel bij je wegnemen. Als er iets energie vreet is het namelijk een langdurig gevoel van twijfel.

begeleiding in hooggevoeligheid

Dan nog een aantal praktisch weetjes

Na je aanmelding ontvang je al direct meer informatie en een werkboek zodat je direct aan de voorbereiding kan beginnen.

Jazeker is dit mogelijk. Betaling in 2 of 3 termijnen is mogelijk. Is de investering voor jou in 3 termijnen nog niet te overzien dan mag je mij altijd even benaderen, we komen samen vast tot een oplossing.

Je krijgt bij deze training mijn begeleiding 3 maanden inclusief. 

Een groot deel zal online plaatsvinden waarvan je 3 live avonden samenkomt in mijn praktijk in Druten.

Mocht dit voor jou niet haalbaar zijn dan is een volledig online training wellicht fijner. Contact me hierover gerust even.

Locatie: Leefstijlcentrum de Remise, meester van Coothstraat 8a, 6651 ZJ DRUTEN

Natuurlijk haal je er voor jezelf het meeste uit wanneer je alle live avonden aanwezig bent. Mocht het zo zijn dat dit een van de avonden niet haalbaar is dan is dit geen probleem.

Ik stel alles samen op ervaring. kennis en gevoel. Het kan voorkomen dat de door mij samengestelde training voor jullie situatie niet voldoende blijkt. Mocht dit zo zijn dan bekijken we samen wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. 

Ja. Aanmelden is verplicht.

Er zijn maximaal 6 deelnemers aanwezig.