Tarieven

Losse contactmomenten

Losse contactmomenten

Kennismaking (telefonisch) GRATIS
Intakegesprek (ca. 60 minuten) €50,00
Coachsessie (60 minuten per sessie) €50,00
tussen- of eindevaluatie (ca. 30 minuten) €25,00
Observatie thuis/school (ca. 60 minuten, incl verslag en telefonische toelichting) €75,00

Coach pakketten

Coachpakket ouder/kind

Het coachpakket kind/ouder is geschikt voor ouders en kinderen die een hulpvraag hebben. Binnen dit pakket begeleid ik de ouder of het kind in een-op-een sessies. Een coachpakket is voordeliger dan losse contactmomenten ook kunnen we hierbij in onze agenda’s vooruit plannen, er is dus altijd beschikbaarheid.

Inbegrepen zijn: intakegesprek, 3 coachsessies en 2 evaluatiemomenten.

Looptijd begeleiding:  ca. 3 maanden
Kosten: €215,00 (inclusief 21% BTW)

Coachpakket scheiding/rouw

Het coachpakket scheiding/rouw is geschikt voor gezinnen die te maken hebben met een verlies. Denk hierbij aan een scheiding, ziek familielid of overleden persoon en hierbij begeleiding wensen.

Inbegrepen zijn: intakegesprek, 6  sessies en 3 evaluatiemomenten, begeleiding van het hele gezin en contact via WhatsApp.

Looptijd begeleiding: ca. 6 maanden.
Kosten: €375,00

Online coach pakketten:

Online coachpakket 1

Het online coach pakket 1 is geschikt voor ouders die met een (eenvoudige) hulpvraag of opvoedkwestie rondlopen. Mijn voorkeur gaat uit naar live coachen maar door gebruik te maken van online coachen spelen een volle agenda, geen oppas en/of budget geen rol meer.

Inbegrepen zijn: intakegesprek, 1x telefonisch (of skype) sessie, 2x mailcontact, tips & trucs voor thuis en download materiaal (indien nodig).

Looptijd begeleiding: 1 maand
Kosten: €175,00

Online coach pakket 2

Het online coach pakket 1 is geschikt voor ouders die met een (eenvoudige) hulpvraag of opvoedkwestie rondlopen. Mijn voorkeur gaat uit naar live coachen maar door gebruik te maken van online coachen spelen een volle agenda, afstand, geen oppas en/of budget geen rol meer.

Inbegrepen zijn: intakegesprek, 2x telefonisch (of skype) sessie, 4x mailcontact, tips & trucs voor thuis en download materiaal (indien nodig).

Looptijd begeleiding: 1 maand
Kosten: €255,00

Workshops & informatieavonden

Informatieavond 'mijn kind is (hoog) gevoelig' (0 t/m 6 jaar)

Wil jij meer weten over hooggevoeligheid bij kinderen in de leeftijd van 0 t/m 6 jaar? Wat is hooggevoeligheid?  Wat zijn de kenmerken? Hoe herken en voorkom je een driftbui? Wat is overprikkeling en hoe ga je hiermee om?
Tijdens deze informatieavond ontvang je veel informatie, tips en trucs die je inzichten geven over hooggevoeligheid bij kinderen.

Duur: 1 avond
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Kosten: €25,00
Certificaat: Optioneel
Deelnemers: maximaal 6 volwassenen

Workshop 'ik ben 9'

Een workshop voor ouders van kinderen in de leeftijd van 8 t/m 10 jaar.
Tijdens deze workshop ga ik dieper in op de negenjaarsfase. Wat maakt deze fase lastig? Wat gebeurt er in deze fase? Ieder kind doorloopt deze fase op een eigen manier. Het is een interactieve workshop, we gaan samen aan de slag. Tijdens deze workshop krijg je praktische handvaten om jouw kind op een prettige manier te ondersteunen tijdens deze fase.

Duur: 1 ochtend/avond
Tijd: 9.00 – 11.00 / 20.00 – 22.00 uur
Kosten: €39,00
Certificaat: optioneel
Deelnemers: maximaal 6 volwassenen

2-delige workshop Rouw en Verlies bij kinderen: Bewust omgaan met de dood

Tijdens deze 2-delige workshop staat het onderwerp dood centraal.
We gaan dieper in op de impact van de dood bij kinderen. Hoe rouwen kinderen? Hoe herken en begeleid je een rouwend kind. Wat zijn de gevolgen van niet (kunnen) rouwen? Je ontvangt praktische tips en tools. Een waardevolle workshop voor ouders en iedereen die met kinderen werkt.

Duur: 2 avonden
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Kosten: €50,00
Certificaat: Inbegrepen
Deelnemers: maximaal 6 volwassenen

2-delige workshop Rouw en Verlies bij kinderen: Bewust omgaan met een scheiding

Tijdens deze 2-delige workshop staat het onderwerp scheiden centraal.
We gaan dieper in op de impact van een scheiding bij kinderen. Hoe verwerken kinderen een scheiding? Hoe herken en begeleid je een rouwend kind (ook een scheiding valt onder verlies). Wat zijn de gevolgen van een scheiding voor kinderen en hoe leer je ze hier het beste mee omgaan? Je ontvangt praktische tips en tools. Een waardevolle workshop voor ouders en iedereen die met kinderen werkt.

Duur: 2 avonden
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Kosten: €50,00
Certificaat: Inbegrepen
Deelnemers: maximaal 6 volwassenen

'Met heel je hart' workshop voor meiden van 8 t/m 10 jaar

Tijdens de “met heel je hart” middagen is er even alle aandacht voor meiden van 8 t/m 10 jaar. Er kan deelgenomen worden aan één losse middag of je kunt kiezen om je aan te melden voor de hele reeks (4 keer). Tijdens deze middag staat er iedere keer een andere activiteit centraal.

Het doel is een gezellige middag organiseren waarin de 8 – 10 jarige centraal staat en leuke dingen kan doen met andere meiden in dezelfde leeftijd. De setting zorgt voor mooie gesprekken tussen meiden in dezelfde fase, ik ben erbij en begeleid deze gesprekken. Mijn hoofddoel is het creëren van een leuke middag maar ook wil ik de meiden zelfvertrouwen voor de toekomst meegeven tijdens deze middagen.

Duur: 4 (losse) middagen
Tijd: 15.00 – 16.30 uur
Kosten: €50,00 voor alle middagen / €15.00 per losse middag.
Deelnemers: maximaal 6 kinderen

'ik mag er zijn' weerbaarheidsworkshop voor kinderen van 6 t/m 8 jaar

Tijdens de 3 weerbaarheidsworkshops voor kinderen van 6 t/m 8 jaar gaan we aan de slag met het vergroten van de weerbaarheid. Op een speelse, uitdagende en ondernemende manier gaan we op zoek naar ons eigen kunnen. Wat kan ik? Wie ben ik? Waar ben ik heel goed in? Waarom mag ik mijzelf zijn? Hoe kan ik sterker in mijn schoenen staan? Dit zijn onderwerpen die aan bod komen. Tijdens deze workshops zijn er maximaal 6 kindjes aanwezig, kindjes die allemaal in hetzelfde schuitje zitten. De herkenning zal ervoor zorgen dat de kinderen zich snel op hun gemak voelen waardoor ze zich meer open stellen. Als coach begeleid ik de gesprekken en ga ik op een speelse manier met de kinderen opzoek naar hun talenten en geef ze zo beetje bij beetje hun zelfvertrouwen (meer) terug.

Inschrijven voor deze workshop kan alleen voor alle drie de dagen, door deel te nemen aan alle drie de momenten krijgt het kind alles mee, dit is voor een workshop als deze van belang.
Ook zorgt een vaste groep (zeker bij deze doelgroep) voor meer zekerheid en een veiliger gevoel

Duur: 3 middagen
Tijd: 15.00 – 16.30 uur
Kosten: €45,00
Deelnemers: maximaal 6 kinderen

Overige informatie:

  Prijzen zijn inclusief 21% btw en materiaal.

Facturen worden digitaal verstuurd.  Betaling binnen 7 dagen.
Reservering is pas definitief na ontvangst van de betaling. U ontvang een reserveringsbevestiging.

Coaching wordt niet vergoed.  Soms is financiering vanuit PGB mogelijk. De kosten kunnen in sommige gevallen wel worden opgegeven als bijzondere ziektekosten tijdens de jaarlijkse aangiften.

Wel een hulpvraag maar niet de financiële mogelijkheid om in één keer te betalen? Betaling in termijnen is mogelijk. Ik denk graag met u mee.

Reiskosten (bij begeleiding aan huis of op locatie): €0,25 per KM.