9

Het blijft je overvallen

Die overprikkeling reactie zie je niet aankomen, het blijft je overvallen.

9

Je loopt op je tenen

Regelmatig heb jij het gevoel op je tenen te lopen om een heftige reactie van je kind te voorkomen.

9

Je weet het niet meer

Je kind raakt overprikkeld door de kleinste dingen, wat je ook doet het is niet goed. Je weet het echt even niet meer.

overprikkeling reactie kind 1
overprikkeling reactie kind 2

“Ik wil alleen maar die signalen herkennen!”

Heel veel ouders missen de signalen die een kind afgeeft voordat de overprikkeling reactie eruit komt. En dat is zo jammer want juist daar kun je zo ontzettend veel uitbarstingen mee voorkomen. Hoe fijn zou het zijn als jij als ouder je kind

  • kan helpen in het herkennen van een te veel aan prikkels
  • weet te bieden wat het op dat moment nodig heeft
  • kunt begeleiden in de vele prikkels die het te verwerken heeft

Ik weet wat je voelt. Ooit was ik jou uit balans en zoekend naar de juiste weg om mijn hoogsensitief kind te kunnen helpen. Soms voelde ik me een slechte moeder omdat ik mijn kind zo met zichzelf zag worstelen om het te veel aan prikkels te verwerken.  

Prikkels overvallen ons niet meer. Dat gun ik jouw kind en jullie als gezin ook. 

 

“Dit spreadsheet gaat jou helpen overprikkeling te herkennen.”

Ik ben Mandy Frederiks, HSP coach

Door mijn hoogsensitieve dochters kwam ik erachter dat ik zelf ook hoogsensitief ben. Puzzelstukjes vielen op hun plek. Ik ben me gaan verdiepen in hooggevoeligheid en volgde meerdere trainingen.

Ik besloot mijn eigen aanpak te onderzoeken. Wat werkt en wat werkt niet. Zowel in de opvoeding van onze dochters als in mijn persoonlijke ontwikkeling bracht ik veranderingen aan. Kleine aanpassingen hadden groots resultaat.

Mijn kracht is dat ik zelf hoogsensitief ben waardoor ik niet alleen kan begeleiden en adviseren vanuit de boeken maar ook als ervaringsdeskundige. Hierdoor heb ik aan weinig woorden genoeg.

Overprikkeling gaat jou niet meer overvallen!

Overprikkeling de baas

Door het inzetten van de spreadsheet ga jij overprikkeling herkennen.

Overprikkeling reacties nemen af

Omdat jij de signalen weet en weet wat je kind op dat moment nodig heeft gaat de hoeveelheid overprikkeling reacties afnemen.

Rust in huis

Dit geeft niet alleen veel rust bij je kind maar heeft effect op het hele gezin!

Ervaringen van mijn klanten

Wat een boost aan herkenning bij Mandy. Zij geeft vanuit eigen ervaring handvatten aan hoe om te gaan met hsp bij ons zoontje van 5. Met wat aanpassingen en inzicht krijgen in hsp kunnen we hem helpen en beter begrijpen! Mandy dankjewel voor je geduld!! 

Wendy, 34 jaar

Top begeleiding. Veel van opgestoken en Mandy is ook ‘gewoon’ een heel fijn en betrokken persoon. Aanrader!

Kitty, 41 jaar

Ben jij klaar met die onverwachte overprikkeling reacties bij je kind?

Bestel de spreadsheet en ga direct aan de slag!

Wil jij meer rust voor je kind en jezelf?

Veelgestelde vragen

Kan ik hier direct mee aan de slag?

Ja. Na ontvangst van je betaling kan jij direct met de spreadsheet aan de slag.

Is dit de oplossing?

Deze spreadsheet gaat jou helpen bij het signaleren van overprikkeling. Door overprikkeling te herkennen lukt het je beter je kind te begeleiden hier ga je al een hele mooie eerste stap in zetten dus. 
Maar eerlijk is eerlijk, wil je echt met het totaal plaatje aan de slag dan is de complete training dat wat jij zoekt. 

Voor welke leeftijd is de spreadsheet geschikt?

De spreadsheet komt uit mijn training vind jouw weg in de opvoeding van een hoogsensitief kind en de training heb ik als advies leeftijd voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar.

Waar vind ik meer informatie over de complete training?

Alle informatie over de training vind jouw weg in de opvoeding van een hoogsensitief kind is hier te vinden.

Ervaringen van mijn klanten

Eindelijk begrijp ik mijn dochter beter. Doordat Mandy zelf deze eigenschap bezit praat ze uit eigen ervaring, dit is een aanwist! Ik was bang dat ik spijt zou krijgen van de investering. Spijt heb ik wel. Spijt dat ik niet eerder naar Mandy ben gegaan.

Chantal, 28 jaar

Na de zoveelste ontploffing bij onze zoon (5) wisten we dat er iets moest veranderen. We hebben bij Mandy het Webinar gevolgd en zijn toen met het programma voor het opvoeden van een hooggevoelig kind gestart. Wat een inzichten hebben wij nu al gekregen. We kijken uit naar de volgende module!

Eva, 38 jaar

Laat jij overprikkeling niet langer het leven van je kind bepalen?

Bestel de spreadsheet en ga direct aan de slag!