fbpx

Wil jij begeleiding voor jullie kind tijdens het proces van afscheid en rouw?

Rouwverwerking bij kinderen
  • Heeft jouw kind moeite met het verwerken van het (naderende) verlies van een dierbare?
  • Heb jij moeite met de emoties en vragen van je kind door je iegen verdriet en zorgen?
  • Merk je in de periode na het verlies dat je kind niet lekker in z'n vel zit en wil je hem/haar helpen?
  • Wil je begeleiding voor je gezin tijdens het afscheid- en rouwproces van een dierbare?
begeleiding rouwende kinderen

Wil jij

  • je kind helpen met het verwerken van het verlies van een dierbare?
  • begeleiding bij de vragen en emoties van je kind zodat jij je kunt richten op je eigen verdriet en alles wat geregeld moet worden.
  • je rouwend kind helpen weer lekker in z'n vel te zitten en beter om te leren gaan met zijn/haar emotie?
  • deskundige begeleiding voor je kind of gezin tijdens het afscheid- en rouwproces van een dierbare?

Ingeplande informatieavonden rouwverwerking bij kinderen in 2020.

Klik op de gewenste datum om naar het evenement te gaan

– Rouwverwerking bij kinderen 30 juni 2020

Rouwverwerking bij kinderen 3 november 2020

Stel hier je vraag

Begeleiding in Maas & Waal

In 2014 behaalde ik mijn opleiding tot Kindercoach omdat ik in mijn werk binnen de kinderopvang merkte dat er behoefte is naar begeleiding van kind en ouder.

Toen onze meiden drie jaar waren is mijn opa, hun opi overleden. Mijn familie is erg hecht, zeker in de tijd dat mijn opa ziek was. De laatste dagen zijn wij veel bij hem geweest, onze meiden gingen gewoon mee.

Kinderen zijn (afhankelijk van de leeftijd) snel in schakelen. Ze kunnen even heel verdrietig zijn maar dan weer vrolijk gaan spelen. Dat is meteen een valkuil…

Kinderen verwerken dingen heel anders en ze beleven alles op een andere manier dan wij dit doen. Voor hun is het ziektebed van een dierbaar persoon of overlijden nieuw. Ze krijgen te maken met emoties van zichzelf en van andere waar ze nog niet mee te maken gehad hebben. Ze hebben vragen en afhankelijk van de leeftijd fantasieën. Ze trekken zich vaak terug omdat ze merken dat de volwassene verdrietig zijn en veel te regelen hebben.

Vaak vergeten we wat een impact een rouwproces op kinderen kan hebben in de toekomst. Een juiste begeleiding hiervan kan problemen in de toekomst voorkomen. Het is zo ontzettend waardevol! Iets waar je zeker niet op moet besparen.

 

Kindercoach

Ervaringsdeskundige

Gezinsbegeleiding

Het is mijn missie om kinderen en gezinnen te begeleiden tijdens het rouwproces. Een van de moeilijkste en meest emotionele periodes van hun leven. Door het aanbieden van mijn deskundige begeleiding wil ik een terugval in de toekomst helpen voorkomen.

Mandy Frederiks

Vraag direct een gratis kennismaking aan!

Tijdens dit gratis kennismakingsgesprek (ca. 20 minuten) kijk ik samen met jou waar de behoeftes liggen, geef ik je minstens 1 advies cadeau en doe ik een voorstel in wat ik voor jullie kan betekenen. Het is geheel vrijblijvend.

adresgegevens

Steenakker 9, 6651 JA Druten


Voldoende parkeergelegenheid.

contact

06-12072045info@feelingscoaching.nl

Bereikbaarheid

2019:
woensdag en zaterdag

2020:
dinsdag, woensdag, vrijdag
en zaterdag

Antwoord op veel gestelde vragen:

Dit is afhankelijk van de hulpvraag. Tijdens het intakegesprek kijken we samen waar jullie vastlopen. Loopt alleen het kind vast? Of het gele gezin? Heeft iedereen er moeite mee of één persoon? Tijdens het gesprek dat wij hebben en de gerichte vragen die ik stel kunnen we kijken wat er voor jullie nodig is. 

Een combinatie is bijvoorbeeld ook een optie. Dit laat ik echt per gezin en hulpvraag afhangen dus. 

Dit kan zeker. Als ouder ben je vrij te kiezen wat voor jullie situatie fijn is. Echter gaat mijn voorkeur uit naar een traject omdat ik merk dat ouders dan meer bereid zijn er echt voor te gaan. Ook voor het kind of jullie gezin is het fijn te weten waar het aan toe is. Een traject kunnen we ver vooruit inplannen waardoor we zeker weten dat er tijd vrijgemaakt kan worden. 

Bij losse sessies is het inplannen lastige en zie ik vaak dat het traject uiteindelijk langer duurt doordat er (regelmatig) te veel tijd tussen de sessies gelaten wordt waardoor terugval groter is. 

Nee, ik werk vanuit mijn eigen woning waar ik gebruik maak van een ruimte aan onze woning vast. Hier is geen ruimte voor wachtende ouders. 

De sessies duren 60 minuten waarvan de ouder er de laatste 10 minuten bij aanwezig is om te bespreken wat er gedaan is en eventueel huiswerk door te nemen. Op 5 minuten afstand zit het centrum van Druten waar leuke winkels zijn. 

Nee, ik werk vanuit mijn eigen woning waar ik gebruik maak van een ruimte aan onze woning vast. Hier is geen ruimte voor wachtende ouders. 

De sessies duren 60 minuten waarvan de ouder er de laatste 10 minuten bij aanwezig is om te bespreken wat er gedaan is en eventueel huiswerk door te nemen. Op 5 minuten afstand zit het centrum van Druten waar leuke winkels zijn. 

Natuurlijk is dit mogelijk. We zouden een eenmalig telefonisch contactmoment in kunnen plannen. Je hebt dan 30 minuten de tijd om je vraag met mij te bespreken. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier of stuur een WhatsApp naar 06-12072045.

Ja, een ingeplande sessie kan geannuleerd worden.

Bij annulering van een ingepland moment (hieronder vallen alle contactmomenten) welke niet geannuleerd is 24uur voor aanvang ben ik genoodzaakt kosten van €35,00 in rekening te brengen.

Ja, dit is mogelijk.

Tot 3 weken voor aanvang van het evenement kan er kosteloos geannuleerd worden (annuleringen graag per email). Bij annulering tussen de 2e en 1ste week voor aanvang van het evenement ontvang je 50% van het cursusgeld retour.

Bij annuleringen die gedaan worden in de week voor aanvang van het evenement wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Deelname kan niet (kosteloos) verplaatst worden naar een andere datum.

Weet je iemand die jou reservering over wil nemen? Dat mag natuurlijk altijd. Laat mij dit dan wel even weten.

Ja, dit is zeker mogelijk.
Wanneer afstand een rol speelt kan online begeleiding een prettige oplossing zijn.

Via online begeleiding kan ik echter alleen de ouders begeleiden. Een kind online begeleiden levert niet het resultaat op waar ik voor sta.

Heb je interesse in online begeleiding neem dan even contact met mij op via WhatsApp of mail.

Dit wil jij toch ook voor jouw kind en gezin?

Jouw vleugels waren klaar, mijn hart nog niet

– rememberme.nl –