fbpx

Ik ben Mandy Frederiks, getrouwd en moeder van een tweeling (2012). Onze meiden zijn beide hooggevoelig. In mijn zoektocht naar verdieping ben ik erachter gekomen dat ook ik deze eigenschap bezit. Met mijn eigen ervaring in combinatie met de opgedane kennis kan ik in mijn praktijk de juiste begeleiding bieden aan kinderen en ouders van hooggevoelige kinderen.

Daarnaast ligt mijn interesse bij het begeleiden van rouw bij kinderen. Het verliezen van een dierbaar persoon is een verdrietige gebeurtenis hetzelfde met je ouders die uit elkaar besluiten te gaan.

Kinderen beleven dit op hun eigen manier en lopen vaak rond met vragen. Dit terwijl hun ouders zelf ook emoties hebben en veel moeten regelen. Vaak vergeten we hierin kinderen op de juiste manier te begeleiden. Daarom wil ik hier graag een rol in spelen zodat problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Wat we vooral zien is dat kinderen het uit elkaar gaan van hun ouders op zichzelf betrekken. Iets wat, indien niet goed begeleid, nog jaren aan ze kan blijven knagen. Vaak vertellen kinderen dit niet aan hun ouders omdat ze hun ouders niet ongelukkig willen maken.

Daarnaast ben ik natuurlijk ook maar gewoon een moeder die doet wat ze denkt dat goed is voor haar kinderen en haar gezin. Een gewone moeder die ook wel eens iets verkeerd aanpakt of fouten maakt. 

Veel moeders worstelen met het gevoel te kort te doen aan hun gezin terwijl ze eigenlijk altijd bezig zijn met alle ballen hoog houden en daarbij zichzelf vergeten. 

De laatste jaren heb ik het gevoel de sleutel tot dit balans tussen werk, gezin en tijd voor mijzelf gevonden te hebben. Het voelt fijn en geeft rust om dit gevoel te hebben. Dat wil ik verspreiden en doorgeven aan andere moeders. 

Ik ben er in mijn praktijk dus niet alleen voor kinderen maar ook voor moeders en andere opvoeders. Voel je welkom!

Feelings coaching: Mandy Frederiks

Opleidingen
Sociaal pedagogisch medewerker – afgerond 2007
Kindercoach – afgerond 2015
Kindertekeningen analyseren – afgerond 2015
Kindervoedingsadviseur – afgerond 2016
Rouwverwerking bij kinderen – afgerond 2018
Rouwverwerking scheiding – afgerond 2018
Ik ben 9 specialist – afgerond 2018
Speltherapie (basis) – afgerond 2019
Mindfulness voor kinderen – afgerond 2019
Burn-out Coach – in opleiding.

Daarnaast blog ik sinds november 2019 met veel plezier voor Love2BeMama

Coachpraktijk Druten

Mijn  praktijk ben ik in 2015 in Ewijk gestart, in 2017 zijn wij naar Druten verhuisd en sindsdien zit ik met mijn praktijk in Duten.

Vanaf maart 2020 is mijn praktijk gevestigd in Altforst. Het is er rustig ingericht en er is lekker veel ruimte. Kinderen voelen zich er vast weer snel thuis. Er hangt een prettige en huiselijke sfeer. Er zijn voldoende parkeer mogelijkheden. Mijn praktijk bevind zich aan de achterzijde van het gebouw. 

Voorheen ging ik naar de gezinnen thuis, maar ik merkte al snel dat het prettig is een eigen ruimte te hebben waar ik alle benodigde spullen binnen handbereik heb. Hierdoor kan ik snel schakelen en echt inspelen op het kind. Wanneer er spraken is van een ernstig zieke dierbare kan ik in overleg bij jullie thuis komen.

Alles wat je aandacht geeft groeit ♥

– Mandy Frederiks –