Mijn verhaal begon in 2013...

Moeder van 2 dreumes meisjes en echt even met mijn handen in het haar. Ik voelde aan alles dat ik hulp nodig had. Maar waar moest ik zoeken? Ik had behoefte aan een plek waar ik kortdurend, eerlijk en oprecht begeleiding kon verwachten. 

Vele uren zoeken op zoekmachines, heel wat mailtjes en doodlopende telefoontjes verder besloot ik het zelf te doen: ik verdiepte mij in mijn eigen hulpvraag (inmiddels was ik erachter dat mijn dochters en ikzelf hoogsensitef waren) en verslond boeken, websites en volgde vooral mijn eigen kennis en gevoel.

Dat werkte! De rust kwam terug, ik begreep mezelf en mijn dochters!  Dit gunde ik andere vrouwen ook.

Ik geloof niet in trajecten uit de boeken, die trajecten zijn gemaakt voor ‘het gemiddelde’. Het gemiddelde bestaat niet. Daarom wil ik begeleiden vanuit ieder uniek persoon met diens eigen verhaal, eigenschappen, mogelijkheden en problemen. Dat maakt ieder traject uniek.

Op deze manier kan ik hoogsensitieve kinderen en vrouwen begeleiden in het herontdekken van de beste versie van hun hoogsensitieve zelf.  Iets wat ik niet kon vinden: Een plek waar begeleiding is voor een HSP (hoog sensitief persoon) waar deze eigenschap ook echt begrepen wordt.

Ik ben Mandy Frederiks – Groenen, hsp coach. Woonachtig in Druten (Gelderland) in het mooie land van Maas & Waal. Ik ben nog elke dag blij met ons huis waar ik samen met mijn man René, onze tweeling (2012) en onze hond Binkie een fijn thuis van gemaakt heb. 

Familie en vrienden omschrijven mij als een spontaan, adviserend, zorgzaam en leergierig persoon die alles perfect geregeld wil hebben, de lat voor zichzelf soms te hoog kan leggen (ook ik blijf aan mijzelf werken) met een zacht en inlevend karakter.

 

HSP coach maas en waal

Volg mij op Social Media:

Wil jij mijn gratis e-book ontvangen?

Kind- en gezinscoach

Als kind- en gezinscoach leerde ik verschillende werk- en gespreksvormen, communiceren op niveau en de basis van veel voorkomende problematiek.

Losse trainingen

Ik heb mezelf verdiept in o.a. rouw en verlies, scheiding, kindertekeningen en de negenjarige fase.

Burn-out coach

Tijdens de opleiding tot burn-out coach leerde ik veel over het begeleiden van volwassenen die vastlopen in het dagelijks leven en de druk van de maatschappij.

Hoe klanten mij ervaren

Top begeleiding. Veel van opgestoken en Mandy is ook ‘gewoon’ een heel fijn en betrokken persoon. Aanrader!

Kitty, 42 jaar

Dank je wel voor alle hulp die je geboden hebt. Maud heeft meer woorden voor al haar gevoelens en voelt ook dat ze er mogen zijn. Hierdoor kan ze zichzelf beter uiten. Een prachtige stap heeft ze gezet!

Kim, 37 jaar

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?