fbpx

Opvoeden doe je niet alleen, opvoeden doe je samen.

♥ Twijfel je over jouw manier van opvoeden?

♥ Ben jij het balans tussen jezelf en je rol als moeder kwijt?

♥ Wil je rust of meer structuur binnen je gezin?

♥ Zitten je partner en jij niet meer op een lijn?

opvoedbegeleiding Druten

Mijn methode​

Problemen zijn er om opgelost te worden. Door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de knelpunten en dit te combineren met vernieuwende inzichten, verbinding en aandacht pakken we samen het probleem aan door o.a. het inzetten van je sterkste eigenschappen. Mijn benadering is gericht op ieder uniek persoon met diens eigen verhaal, eigenschappen, mogelijkheden en problemen. Dat maakt ieder traject uniek.

Waar de meeste begeleiding word geboden vanuit het geleerde, dus de gemiddelde persoon, en basis formulieren begeleid ik vanuit gevoel, verbinding en ervaring. Hiermee is er meer aandacht voor eigen verhaal, eigenschappen, mogelijkheden en problemen. Dat maakt ieder traject uniek.

Zullen we een keer bellen?

Wil je weten of en hoe ik je kan helpen? Vraag dan hieronder een gratis kennismakingstelefoontje aan.
begeleiding gezin

Wil je bereiken dat​

♥  Je weer vertrouwen hebt in jouw manier van opvoeden?

♥ Je het gewenste balans krijgt tussen jezelf en je rol als moeder?

♥ Er meer structuur en rust is binnen je gezin?

♥ Je partner en jij weer op een lijn zitten in de opvoeding van jullie kinderen.

Antwoord op veel gestelde vragen:

Dit is afhankelijk van de hulpvraag. Tijdens het intakegesprek kijken we samen waar jullie vastlopen. Loopt alleen het kind vast? Of het gele gezin? Heeft iedereen er moeite mee of één persoon? Tijdens het gesprek dat wij hebben en de gerichte vragen die ik stel kunnen we kijken wat er voor jullie nodig is. 

Een combinatie is bijvoorbeeld ook een optie. Dit laat ik echt per gezin en hulpvraag afhangen dus. 

Dit kan zeker. Als ouder ben je vrij te kiezen wat voor jullie situatie fijn is. Echter gaat mijn voorkeur uit naar een traject omdat ik merk dat ouders dan meer bereid zijn er echt voor te gaan. Ook voor het kind of jullie gezin is het fijn te weten waar het aan toe is. Een traject kunnen we ver vooruit inplannen waardoor we zeker weten dat er tijd vrijgemaakt kan worden. 

Bij losse sessies is het inplannen lastige en zie ik vaak dat het traject uiteindelijk langer duurt doordat er (regelmatig) te veel tijd tussen de sessies gelaten wordt waardoor terugval groter is. 

De sessies duren 60 minuten waarvan de ouder er de laatste 10 minuten bij aanwezig is om te bespreken wat er gedaan is en eventueel huiswerk door te nemen. 
Mijn voorkeur is dat je als ouder echt even het pand verlaat, dat je uit het zicht bent en blijft van je kind. Zo voelt het kind zich vaak het meest op haar gemak om zichzelf volledig open te stellen naar mij. Mocht je toch graag willen blijven dan staat er een stoel in de hal waar je uit het zicht van je kind kunt wachten. 

Dit is NIET mogelijk bij workshops etc.. die langer dan 60 minuten duren.

Natuurlijk is dit mogelijk. We zouden een eenmalig telefonisch contactmoment in kunnen plannen. Je hebt dan 30 minuten de tijd om je vraag met mij te bespreken. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier of stuur een WhatsApp naar 06-12072045.

Ja, een ingeplande sessie kan geannuleerd worden.

Bij annulering van een ingepland moment (hieronder vallen alle contactmomenten) welke niet geannuleerd is 24-uur voor aanvang ben ik genoodzaakt kosten van €35,00 in rekening te brengen.

Ja, dit is mogelijk.

Tot 3 weken voor aanvang van het evenement kan er kosteloos geannuleerd worden (annuleringen graag per email). Bij annulering tussen de 2e en 1ste week voor aanvang van het evenement ontvang je 50% van het cursusgeld retour.

Bij annuleringen die gedaan worden in de week voor aanvang van het evenement wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Deelname kan niet (kosteloos) verplaatst worden naar een andere datum.

Weet je iemand die jou reservering over wil nemen? Dat mag natuurlijk altijd. Laat mij dit dan wel even weten.

Ja, dit is zeker mogelijk.
Wanneer afstand een rol speelt kan online begeleiding een prettige oplossing zijn.

Via online begeleiding kan ik echter alleen de ouders begeleiden. Een kind online begeleiden levert niet het resultaat op waar ik voor sta.

Heb je interesse in online begeleiding neem dan even contact met mij op via WhatsApp of mail.