fbpx

Vind jij opvoeden een zware taak?

opvoedbegeleiding Druten
 • Zitten jij en je partner binnen de opvoeding niet op een lijn?
 • Wil jij een fijnere, rustigere en stabielere sfeer in huis?
 • Is jullie kind hooggevoelig en vinden jullie daarom het opvoeden zwaar?
 • Lukt het je niet alle ballen omhoog te houden waardoor tijd voor jezelf verdwenen is?
 • Blijven bepaalde terugkerende momenten op de dag een uitdaging?
 • Twijfel je steeds vaker over de opvoeding?
 • Slaapt je kind nog steeds niet in z’n eigen bed terwijl jij hier wel naar verlangt?
Begeleiding in Maas & Waal

Ik ben Mandy Frederiks, getrouwd en moeder van een tweeling (2012). Nu onze meiden zeven zijn durf ik te zeggen dat wij de tropenjaren wel overleefd hebben. Een van de meest gehoorde opmerkingen toen onze meiden klein waren was “je zal het wel druk hebben” en toen ze eenmaal liepen “nu gaat het opvoeden pas echt beginnen!”.  Maar eigenlijk vond ik het opvoeden alleen maar leuk, vanaf de eerste dag. En zwaar? Nee dat viel reuze mee. Het is maar net hoe je erin staat denk ik.

Opvoeding kan zo ontzettend interessant en leuk zijn. Als je de juiste tools maar weet en ervoor open staat te luisteren naar je kind om samen tot een fijne basis te komen. Het opvoeden zoals vroeger waarin papa het vooral voor het zeggen had en de kinderen zich aan zijn regels moesten houden dat is niet meer.

Binnen mijn praktijk begeleid ik graag ouders die vastlopen of onzeker zijn in de opvoeding. Ik wil ze laten zien hoe leuk opvoeden eigenlijk is. Bij de een is hier een kleine aanpassing voor nodig terwijl de ander meer stappen moet zetten. Beide is prima.

De rust binnen het gezin terugbrengen is een van mijn doelen.

opvoeding van kinderen

Wil jij bereiken dat..

 • jullie meer op een lijn zitten zodat er een duidelijke basis binnen de opvoeding is?
 • er een fijne, rustig en stabiele sfeer in huis is?
 • er rust ontstaat in het gezin door om te leren gaan met hooggevoeligheid en jullie meer op een lijn zitten wat betreft de opvoeding?
 • er kennis en hierdoor meer begrip is over het opvoeden van een hooggevoelig kind?
 • je alle ballen beter omhoog kunt houden en er tijd voor jezelf is?
 • terugkerende momenten rustig en gestructureerd verlopen?
 • je twijfels over opvoeden weg zijn?
 • je kind in z’n eigen bed slaapt?

Het is mijn missie om ouders doormiddel van persoonlijke en nuchtere begeleiding weer lol te laten hebben in het opvoeden van hun kind(eren).

- Mandy Frederiks -

Ervaringsdeskundige

Kindercoach

Gezinsbegeleiding

Vraag direct een gratis kennismaking aan!

Tijdens dit gratis kennismakingsgesprek (ca. 20 minuten) kijk ik samen met jou waar de behoeftes liggen, geef ik je minstens 1 advies cadeau en doe ik een voorstel in wat ik voor jullie kan betekenen. Het is geheel vrijblijvend.

adresgegevens

Steenakker 9, 6651 JA Druten


Voldoende parkeergelegenheid.

contact

06-12072045info@feelingscoaching.nl

Bereikbaarheid

2019:
woensdag en zaterdag

2020:
dinsdag, woensdag, vrijdag
en zaterdag

Antwoord op veel gestelde vragen:

Dit is afhankelijk van de hulpvraag. Tijdens het intakegesprek kijken we samen waar jullie vastlopen. Loopt alleen het kind vast? Of het gele gezin? Heeft iedereen er moeite mee of één persoon? Tijdens het gesprek dat wij hebben en de gerichte vragen die ik stel kunnen we kijken wat er voor jullie nodig is. 

Een combinatie is bijvoorbeeld ook een optie. Dit laat ik echt per gezin en hulpvraag afhangen dus. 

Dit kan zeker. Als ouder ben je vrij te kiezen wat voor jullie situatie fijn is. Echter gaat mijn voorkeur uit naar een traject omdat ik merk dat ouders dan meer bereid zijn er echt voor te gaan. Ook voor het kind of jullie gezin is het fijn te weten waar het aan toe is. Een traject kunnen we ver vooruit inplannen waardoor we zeker weten dat er tijd vrijgemaakt kan worden. 

Bij losse sessies is het inplannen lastige en zie ik vaak dat het traject uiteindelijk langer duurt doordat er (regelmatig) te veel tijd tussen de sessies gelaten wordt waardoor terugval groter is. 

Nee, ik werk vanuit mijn eigen woning waar ik gebruik maak van een ruimte aan onze woning vast. Hier is geen ruimte voor wachtende ouders. 

De sessies duren 60 minuten waarvan de ouder er de laatste 10 minuten bij aanwezig is om te bespreken wat er gedaan is en eventueel huiswerk door te nemen. Op 5 minuten afstand zit het centrum van Druten waar leuke winkels zijn. 

Nee, ik werk vanuit mijn eigen woning waar ik gebruik maak van een ruimte aan onze woning vast. Hier is geen ruimte voor wachtende ouders. 

De sessies duren 60 minuten waarvan de ouder er de laatste 10 minuten bij aanwezig is om te bespreken wat er gedaan is en eventueel huiswerk door te nemen. Op 5 minuten afstand zit het centrum van Druten waar leuke winkels zijn. 

Natuurlijk is dit mogelijk. We zouden een eenmalig telefonisch contactmoment in kunnen plannen. Je hebt dan 30 minuten de tijd om je vraag met mij te bespreken. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier of stuur een WhatsApp naar 06-12072045.

Ja, een ingeplande sessie kan geannuleerd worden.

Bij annulering van een ingepland moment (hieronder vallen alle contactmomenten) welke niet geannuleerd is 24uur voor aanvang ben ik genoodzaakt kosten van €35,00 in rekening te brengen.

Ja, dit is mogelijk.

Tot 3 weken voor aanvang van het evenement kan er kosteloos geannuleerd worden (annuleringen graag per email). Bij annulering tussen de 2e en 1ste week voor aanvang van het evenement ontvang je 50% van het cursusgeld retour.

Bij annuleringen die gedaan worden in de week voor aanvang van het evenement wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Deelname kan niet (kosteloos) verplaatst worden naar een andere datum.

Weet je iemand die jou reservering over wil nemen? Dat mag natuurlijk altijd. Laat mij dit dan wel even weten.

Ja, dit is zeker mogelijk.
Wanneer afstand een rol speelt kan online begeleiding een prettige oplossing zijn.

Via online begeleiding kan ik echter alleen de ouders begeleiden. Een kind online begeleiden levert niet het resultaat op waar ik voor sta.

Heb je interesse in online begeleiding neem dan even contact met mij op via WhatsApp of mail.

Meer balans en plezier in de opvoeding?

Niet perfect is ook goed.

Schuiven naar boven