fbpx

Bij online begeleiding speelt afstand geen rol.

Ken je dat gevoel? Dat je heerlijk onderuit gezakt in de tuin ligt terwijl je kinderen zich prima vermaken met een bakje water en wat speelgoed? Jij geniet van de zon op je huid, een lekker glas drinken en het tijdschrift dat je voor jezelf gekocht had is al bijna uit.

Of noem je mij nu van binnen een grapjas omdat hetgeen ik hierboven neergezet heb alleen in je fantasie zo is? De werkelijkheid is in jouw geval heel anders. Het tijdschrift ligt open op de tafel maar op pagina 1 terwijl je hem al zeker 6 keer in je handen gehad hebt om een dappere poging te doen. Je kinderen maken ruzie of trekken op een andere manier je aandacht.

Je dochter zit niet lekker in haar vel

Je merkt de laatste dagen dat je dochter niet lekker in haar vel zit; ze kan weinig hebben. Daarom trekt ze extra naar jou toe waardoor je aan weinig dingen toe komt. Laat staan dat heerlijke idee van even een momentje voor jezelf.  Je voelt aan alles dat je dit niet lang meer trekt. Je denkt aan begeleiding voor haar, voor jezelf of misschien wel voor beide. Maar eigenlijk komt dat ook weer niet zo goed uit.

Dit soort dingen regel je liever geen oppas voor en van huis gaan heb je niet zomaar geregeld. Hoe ga je dat allemaal regelen en inplannen? Dus je schuift het maar weer even vooruit en pakt je dochter nogmaals op schoot voor een knuffel. Toch blijft het aan je knagen en voel je dat je moe bent, alles wat er speelt vraagt energie van je. Je zucht…

Online begeleiding kan de oplossing zijn

Je pakt je telefoon en opent je browser, je zoekt wat rond en ziet de mogelijkheid voor online begeleiding bij hooggevoeligheid, het moederschap en de lat te hoog leggen voor jezelf. Dat spreekt je aan, je herkent jezelf in bovenstaand verhaal en voelt dat dit aanbod voor jou gemaakt is!

Ik bied online begeleiding voor moeders en kinderen vanaf 9 jaar. Tijdens een gratis (vrijblijvend; er zijn geen kleine lettertjes, je zit nergens aan vast) telefonisch kennismakingsmoment geef ik je de ruimte om jouw verhaal te doen en vertel ik je meer over mijzelf en mijn werkwijze. Dit is meteen een mooi moment om te kijken of er een klik is. Daarna is het aan jou of je een van onderstaande pakketten afneemt om te werken aan jezelf, je kind of jullie beide. Ik ben er voor je om te zorgen dat er een mooie fundering gelegd wordt voor de toekomst. Pak jij mijn hand? Dan begeleid ik jou bij het nemen van de juiste route.

Online begeleiding voor ouders en opvoeders

Speelt tijd of afstand bij jou een bepalende rol in het benaderen en doorpakken van begeleiding? Wil je jezelf of je gezin door mij laten begeleiden maar zie je minimaal 60 minuten reizen hiervoor niet zitten? 

Online begeleiding kan dan voor jou de perfecte oplossing zijn. Tijdens online coaching hebben we contact per mail, telefoon, skype of WhatsApp. Je kunt van mij dezelfde inzet verwachten als bij “live” begeleiding alleen op afstand. 

Online begeleiding kan DE oplossing zijn voor opvoedkwesties, Hooggevoeligheid, Ouderschap en timemanagement. 

Wil je begeleiding voor je kind? Dat kan vanaf 9 jaar en ouder.  Realiseer je wel dat ik voor het begeleiden van kinderen vaak diverse tools en materiaal gebruik die ik online niet of anders kan inzetten. 

online begeleiding opvoeding en moederschap

Wat zijn voordelen van online begeleiding:

 • Begeleiding op afstand is goed in te plannen in een volle agenda, oppas regelen is niet nodig en afstand speelt geen rol meer.
 • Je hoeft er de deur niet voor uit en hebt toch veel waardevolle contactmomenten met mij, op die momenten heb jij al mijn aandacht en begeleid ik je door je hulpvraag heen.
 • Je kunt rekenen op mijn volledige inzet en begeleiding. Als je met mij een online traject aangaat dan sta je er niet (meer) alleen voor. Ik luister naar je, geef tips, stuur bij als dit nodig is en laat de beste versie van jezelf (of je gezin) naar boven komen.
 • Laagdrempelige vorm van begeleiding omdat je vanuit je eigen huis begeleid wordt.
 • Je kiest zelf of je deze begeleiding samen, met je partner, hele gezin, of alleen aan gaat. Dit kan flexibel ingepland worden.  

Online- kleine sprong

80,-
 • Telefonisch intake
 • 3 contact momenten per mail
 • Eindevaluatie
 • Downloads
Basis

Online- tussenstap

140,-
 • Telefonisch intake
 • 2 skype moment (30 minuten)
 • 3 contact momenten per mail
 • Eindevaluatie
 • Downloads
populair

Online- grote sprong

200,-
 • Telefonisch intake
 • 3 skype moment (30 minuten)
 • 5 contact momenten per mail
 • Eindevaluatie
 • Downloads
uitgebreid

Nee, ook jongens zijn van harte welkom in mijn praktijk. Ik heb er echter voor gekozen om het verhaal vanuit de zij/dochter vorm te schrijven. 

Een traject start wanneer jij dit wil. Er is geen bepaald startmoment. Zodra jij mij groen licht geeft plannen we een intakegesprek in en plannen we alle contactmomenten in. Dit kan later altijd in overleg bijgesteld worden mocht dit nodig blijken.

Start met het inplannen van een kennismakingsgesprek. Dat kan heel eenvoudig en vlot via de knop op deze pagina. Je komt dan in mijn online agenda en kiest zelf een voor jou geschikt moment.

Jazeker is dit mogelijk. Betaling in 3 termijnen is mogelijk. Is de investering voor jou in 3 termijnen nog niet te overzien dan mag je mij altijd even benaderen, we komen samen vast tot een oplossing.

De online trajecten hebben een looptijd tussen de 2 en 5 maanden. Dat is afhankelijk van hoe uitgebreid het traject is. 

Online begeleiding gaat volledig via telefoon, Skype en Mail. Hierdoor speelt afstand geen rol en hoef je het huis niet uit. 

Dit stemmen wij in overleg af. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor online begeleiding zijn de avonduren ook bespreekbaar.

Nee, alles zit in dit traject inbegrepen.

Ja. Indien je 24 uur voor aanvang van onze afspraak de sessie annuleert is er de mogelijkheid om deze te verzetten. Valt je annulering binnen de 24 uur dan ben ik genoodzaakt de sessie door te berekenen. 

Ik stel de pakketten samen op ervaring, gevoel en jouw verhaal. Het kan voorkomen dat het door mij samengestelde pakket niet voldoende blijkt. Mocht dit zo zijn dan bekijken we samen wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.