fbpx

Wil jij je hooggevoelig kind begrijpen en meer rust binnen je gezin?

Je ploft op de bank neer en zucht eens diep. Wat wil ze nou? Je begrijpt haar gewoon niet. Steeds weer als jij denkt dat je haar gebruiksaanwijzing hebt gevonden veranderd er weer iets of doe je in haar ogen iets niet goed. Dit kost je zo ontzettend veel energie. Misschien is het zelfs zo dat je kind het hele gezin in haar macht heeft met haar boze buien, rare eisen en dwingend gedrag. Je merkt dat iedereen op z’n tenen aan het lopen is en wil dat er NU verandering in komt. Maar – je zucht nog eens – je weet nu al dat je er zo volgende week weer bij zit. Want hoe graag je ook verandering wil, hoe fijn het je ook lijkt om je kind nu eens echt te gaan begrijpen…. 

Je weet niet waar je moet zijn. 

 

Klinkt bovenstaande je bekend in de oren?

Je bent niet alleen. Steeds meer moeders ervaren onbegrip, onrust en een te kort aan energie. Het hebben van een hooggevoelig kind kan pittig zijn, zeker wanneer je kind een sterke wil heeft. Dit kan impact hebben op het hele gezin. Niet voor niks dat steeds meer moeders de stap richting mijn praktijk zetten. Want ik weet als geen ander hoe het is om zelf hooggevoelig te zijn én ik heb twee dochters die hooggevoelig zijn. 

Wij hebben onze draai inmiddels prima gevonden, hooggevoeligheid speelt in ons gezin geen dagelijks grote rol meer.  En dat is precies de reden dat ik de training hooggevoeligheid binnen het gezin ben gaan aanbieden. Ik wil andere moeders ook laten ervaren dat het hebben van een hooggevoelig kind niet alleen maar zwaar en ingewikkeld hoeft te zijn. 

Aan het eind van deze training

Onderwerpen die aan bod komen zijn

Na de training

Na deze training heb jij voldoende kennis en verdieping in de eigenschap hooggevoeligheid om je kind te begrijpen en begeleiden. Dit traject zorgt voor meer begrip en minder onrust. Je kind zal zich begrepen en gehoord voelen en jullie hebben samen een fundering voor de toekomst neergelegd.

Je gaat merken dat je weer vooruit durft te gaan kijken en minder op je tenen loopt tijdens momenten die normaal voor een bui bij jouw kind zorgde. Je gaat weer vertrouwen krijgen in jezelf als moeder en je kind zal zich door jou meer begrepen voelen. Dit zorgt voor een verbeterde band en misschien nog wel belangrijker een prettige sfeer in huis. 

Begrijpen en begrepen

Online training voor moeders
97,-
  • toegang tot het online programma 'begrijpen en begrepen worden'
  • 6 maanden toegang besloten community
  • 6 maanden mijn begeleiding binnen de community + maandelijks live Q&A
  • (h)erkenning en fijne gesprekken

Begrijpen en begrepen PLUS

Onlinte training voor moeders met een -op- een begeleiding
175,-
  • 3x een -op- een gesprek van 30 minuten via (beeld)bellen.
  • toegang tot het online programma 'begrijpen en begrepen worden'
  • 6 maanden toegang besloten community
  • 6 maanden mijn begeleiding binnen de community + maandelijks live Q&A
  • (h)erkenning en fijne gesprekken
  • betaling in 2 termijnen mogelijk

Twijfel je na het lezen van bovenstaande of dit is wat bij jou past? Helemaal niet erg. Plan dan even het gratis (en vrijblijvend; je zit nergens aan vast, er zijn geen kleine lettertjes) telefonisch contactmoment met mij in. Of je nu wel of niet besluit met mij verder te gaan, ik kan wél de twijfel bij je wegnemen. Als er iets energie vreet is het namelijk een langdurig gevoel van twijfel.

begeleiding in hooggevoeligheid

Dan nog een aantal praktisch weetjes

Binnen 24 uur na ontvangst van je betaling kun je starten.

As je merkt dat je wel begeleiding wil maar niet goed weet waar voor jou het beginpunt ligt plan dan een gratis telefonisch kennismakingsmoment met mij in via  de website. 

Ik kijk graag even met je mee. 

Omdat de kosten voor de online training relatief laag liggen is er allleen betaling in termijnen mogelijk bij het plus pakket. Mocht je echter graag willen deelnemen aan de training maar is de betaling toch een probleem neem dan even contact met mij op, er is altijd iets bespreekbaar.

6 maanden. Je ontvangt in die 6 maanden 1x in de twee weken op een vast tijdstip een mail met het werkboek van die week. Daarnaast krijg je ook 6 maanden lang toegang tot een besloten community incl. mijn begeleiding en live Q&A’s binnen de community. 

Nee, al ervaren de meeste vrouwen die deelnemen aan de online training het als extra leuk om een leuk schrift, markers en pennen aan te schaffen om er echt even een momentje voor zichzelf van te maken.

 

Ik stel mijn aanbod samen op ervaring, gevoel en jouw verhaal. Het kan voorkomen dat het door mij samengestelde aanbod niet voldoende blijkt. Mocht dit zo zijn en jij behoefte hebben aan meer dan bekijken we samen wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.