fbpx

Het is tegen half negen in de avond wanneer je op de bank neerploft. Weer een dag voorbij waar je jezelf voorbij bent gerend omdat je alle ballen van het huishouden, je gezin, je partner, sociale contacten en je werkgever omhoog probeerde te houden. Steeds weer neem je jezelf voor het anders aan te pakken; meer tijd voor jezelf en niet de hele dag door dat opgejaagde gevoel.

Dit maakt je moe en je hebt het gevoel niet die leuke moeder en partner te zijn die je wilt zijn. Je ziet het leven niet meer zo rooskleurig en verlangt heel erg naar een andere jij, een leven met meer rust en meer balans waar jij als vrouw weer centraal staat. Een leven waar je met energie en een positief gevoel naar de toekomst kijkt zonder jezelf weg te cijferen of het gevoel te hebben dat je je gezin te kort doet.

Je hebt behoefte aan

 • tijd voor jezelf
 • een beter balans tussen alle ballen die je omhoog moet houden in je rol als moeder/dochter/partner/werknemer/huisvrouw/ouder/vriendin
 • die verdomde lat wat lager te kunnen leggen
 • minder het gevoel van falen te ervaren
 • positieve energie, meer energie
 • rust en structuur in je dagelijkse bezigheden

Het kan!

Alles wat hierboven vermeld staat vink je af met ja. JA, dat is waar jij behoefte aan hebt. Je verlangd naar een beter balans tussen al je taken en daarbij tijd voor jezelf. Want de laatste keer dat je tijd voor jezelf had lijkt alweer een eeuwigheid geleden.  Die zeldzame momentjes dat je even alleen bent zoek je toch weer een huishoudelijke taak op omdat je echt geen idee hebt wat je anders moet doen.  Dit is zo totaal anders dan hoe jij het moederschap voor je zag.  Je wil het anders maar hoe?

mama, je legt de lat te hoog!

Ik begeleid (hooggevoelige) moeders in het vinden van meer balans en tijd voor zichzelf. Ik merkte steeds vaker dat moeders er tijdens mijn evenementen (informatieavonden en workshops) achter kwamen hoe pittig ze alles eigenlijk vonden, dat ze weinig tijd voor zichzelf namen en eigenlijk erg moe waren. Bij zeker de helft van deze moeders is later een burn-out (de steeds vaker genoemde mommy burn-out) geconstateerd. 

Kenmerken van hooggevoeligheid zijn; de lat te hoog leggen, geen nee kunnen zeggen, altijd klaar staan voor anderen, zichzelf wegcijferen en zichzelf niet goed genoeg vinden. Als je dit leest is het dus ook niet vreemd dat de opleiding tot burn-out coach die ik ging doen begon met een hoofdstuk over hooggevoeligheid. Als je hooggevoelig bent dan heb je dus sneller kans op een burn-out. 

Gun jezelf mijn begeleiding en voorkom een burn-out

Ik wil er niet alleen voor (hooggevoelige) kinderen maar ook voor de (hooggevoelige) moeders zijn. Want als hun moeder niet lekker in haar vel zit dan heeft dit zeer zeker ook een uitwerking op het kind.  Daarom heb ik de Facebookgroep moeders van nu in het leven geroepen en ben ik me gaan verdiepen in moeders en hun valkuilen. Welke behoeftes zijn er en wat is er nodig om ervoor te zorgen dat dit mogelijk is. 

Ik heb zelf in 2018 ervaren hoe het is om niet lekker in je vel te zitten en terug gefloten te worden door je lichaam; dit is niet fijn! Vreselijk zelfs. Alles draait door maar jij kunt gewoon echt niet meer alles aan. Je voelt je moe, heel moe en ondervind lichamelijke klachten maar wil maar door voor je gezin en je omgeving want wat zouden zij daar anders van vinden? 

Ik heb de knop omgezet en mijn eigen kennis ingezet en ben hier sterker uitgekomen dan ooit. Dit wil ik andere moeders ook laten ervaren. Mijn begeleiding is niet alleen vanuit de boeken maar dus ook uit eigen ervaring. Ik weet wat er werkt en wat niet. 

Neem jij mijn hand? Dan bewandelen we samen het juiste pad naar de beste versie van jezelf. ♥ 

MOM feelings

begeleiding voor jezelf
349,-
 • intakegesprek
 • 5 sessies voor jezelf
 • 2 telefonisch contactmomenten
 • 1 eindevaluatie
 • 1 terugkomsessie cadeau

Workshop moeders van nu

over alle ballen omhoog houden en jezelf niet vergeten
35,-
 • timemanagement voor ouders
 • 3 uur tijd voor jezelf
 • fijne gesprekken en (h)erkenning
 • werkboek
mijn begeleiding

NB: Afhankelijk van jouw verhaal, jouw wensen en jouw situatie stel ik een pakket samen. Hierbij hou ik rekening met wat ik denk dat jij nodig hebt. Dit pakket is op maat voor jouw hulpvraag gemaakt en kan dus iets afwijken van bovenstaande trajecten. Je ontvangt mijn op maat gemaakt traject passend bij jou en jouw situatie na ons kennismakingsgesprek in je mailbox.

Twijfel je na het lezen van bovenstaande of dit is wat bij jou past? Helemaal niet erg. Plan dan even het gratis (en vrijblijvend; je zit nergens aan vast, er zijn geen kleine lettertjes) telefonisch kennismakingsgesprek met mij in. Of je nu wel of niet besluit met mij verder te gaan, ik kan wél de twijfel bij je wegnemen. Als er iets energie vreet is het namelijk een langdurig gevoel van twijfel.

Wat vraag ik van jou

Buiten de sessies om vraag ik ook enige vorm van investering in jezelf, in tijd en in ons gezamenlijk traject van jou. Alleen wanneer jij je voor de volle 100% inzet behalen wij de doelen die we samen opstellen. Hou er dus rekening dat dit traject ook thuis enige investering van je vraagt.

Hoeveel tijd je er daadwerkelijk aan wil besteden dat is aan jou en afhankelijk van de opdracht die ik jou mee naar huis geef.

Dan nog een aantal praktisch weetjes

Een traject start wanneer jij dit wil. Er is geen bepaald startmoment. Zodra jij mij groen licht geeft plannen we een intakegesprek in en plannen we alle contactmomenten in. Dit kan later altijd in overleg bijgesteld worden mocht dit nodig blijken.

Start met het inplannen van een kennismakingsgesprek. Dat kan heel eenvoudig en vlot via de knop op deze pagina. Je komt dan in mijn online agenda en kiest zelf een voor jou geschikt moment.

Jazeker is dit mogelijk. Betaling in 3 termijnen is mogelijk. Is de investering voor jou in 3 termijnen nog niet te overzien dan mag je mij altijd even benaderen, we komen samen vast tot een oplossing.

Dat is afhankelijk van hoe uitgebreid het traject is. Het MOM feelings traject duurt ca 4 maanden. .

De begeleiding kan zowel online als offline plaatsvinden. Wanneer je kiest voor online dan vinden de gesprekken plaats via Skype. Kies je voor begeleiding in mijn praktijk (dit heeft mijn voorkeur i.v.m. het kunnen inzetten van meerdere tools) dan nodig ik je van harte uit in mijn praktijk in Altforst (GLD). Gevestigd aan de achterzijde van Dorpshuis de Uithof, Kerkstraat 12, 6628 AC  Altforst.

Dit stemmen wij in overleg af. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Nee, alles zit in dit traject inbegrepen.

Ja. Indien je 24 uur voor aanvang van onze afspraak de sessie annuleert is er de mogelijkheid om deze te verzetten. Valt je annulering binnen de 24 uur dan ben ik genoodzaakt de sessie door te berekenen. 

Ik stel de pakketten samen op ervaring, gevoel en jouw verhaal. Het kan voorkomen dat het door mij samengestelde pakket niet voldoende blijkt. Mocht dit zo zijn dan bekijken we samen wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. 

Herken je jezelf  in bovenstaande maar twijfel je of ik iets voor je kan betekenen? Twijfel je of dit is wat je nodig hebt of vindt je de investering hierin spannend? 

Plan een gratis (zonder kleine lettertjes) telefonisch kennismakingsmoment met mij in en ik bekijk samen met jou of dit is wat er bij je past en welke gedachten je tegenhouden.

bel mij voor begeleiding

Onderstaande opties zijn mogelijk ook interessant!