fbpx

Wil jij ook meer tijd voor jezelf en balans in jouw gezin?

Het is tegen half negen in de avond wanneer je op de bank neerploft. Weer een dag voorbij waar je jezelf voorbij bent gerend omdat je alle ballen van het huishouden, je gezin, je partner, sociale contacten en je werkgever omhoog probeerde te houden. Steeds weer neem je jezelf voor het anders aan te pakken; meer tijd voor jezelf en niet de hele dag door dat opgejaagde gevoel.

Dit maakt je moe en je hebt het gevoel niet die leuke moeder en partner te zijn die je wilt zijn. Je ziet het leven niet meer zo rooskleurig en verlangt heel erg naar een andere jij, een leven met meer rust en meer balans waar jij als vrouw weer centraal staat. Een leven waar je met energie en een positief gevoel naar de toekomst kijkt zonder jezelf weg te cijferen of het gevoel te hebben dat je je gezin te kort doet.

Je hebt behoefte aan

Het kan!

Alles wat hierboven vermeld staat vink je af met ja. JA, dat is waar jij behoefte aan hebt. Je verlangd naar een beter balans tussen al je taken en daarbij tijd voor jezelf. Want de laatste keer dat je tijd voor jezelf had lijkt alweer een eeuwigheid geleden.  Die zeldzame momentjes dat je even alleen bent zoek je toch weer een huishoudelijke taak op omdat je echt geen idee hebt wat je anders moet doen.  Dit is zo totaal anders dan hoe jij het moederschap voor je zag.  Je wil het anders maar hoe?

Ik begeleid (hooggevoelige) moeders in het vinden van meer balans en tijd voor zichzelf.

 Ik merkte steeds vaker dat moeders er tijdens mijn evenementen (informatieavonden en workshops) achter kwamen hoe pittig ze alles eigenlijk vonden, dat ze weinig tijd voor zichzelf namen en eigenlijk erg moe waren. Bij zeker de helft van deze moeders is later een burn-out (de steeds vaker genoemde mommy burn-out) geconstateerd. 

Kenmerken van hooggevoeligheid zijn; de lat te hoog leggen, geen nee kunnen zeggen, altijd klaar staan voor anderen, zichzelf wegcijferen en zichzelf niet goed genoeg vinden. Als je dit leest is het dus ook niet vreemd dat de opleiding tot burn-out coach die ik ging doen begon met een hoofdstuk over hooggevoeligheid. Als je hooggevoelig bent dan heb je dus sneller kans op een burn-out. 

Gun jezelf mijn begeleiding en voorkom een burn-out

Ik wil er niet alleen voor (hooggevoelige) kinderen maar ook voor de (hooggevoelige) moeders zijn. Want als hun moeder niet lekker in haar vel zit dan heeft dit zeer zeker ook een uitwerking op het kind.  Daarom heb ik de Facebookgroep moeders van nu in het leven geroepen en ben ik me gaan verdiepen in moeders en hun valkuilen. Welke behoeftes zijn er en wat is er nodig om ervoor te zorgen dat dit mogelijk is. 

Ik heb zelf in 2018 ervaren hoe het is om niet lekker in je vel te zitten en terug gefloten te worden door je lichaam; dit is niet fijn! Vreselijk zelfs. Alles draait door maar jij kunt gewoon echt niet meer alles aan. Je voelt je moe, heel moe en ondervind lichamelijke klachten maar wil maar door voor je gezin en je omgeving want wat zouden zij daar anders van vinden? 

Ik heb de knop omgezet en mijn eigen kennis ingezet en ben hier sterker uitgekomen dan ooit. Dit wil ik andere moeders ook laten ervaren. Mijn begeleiding is niet alleen vanuit de boeken maar dus ook uit eigen ervaring. Ik weet wat er werkt en wat niet. 

Neem jij mijn hand? Dan bewandelen we samen het juiste pad naar de beste versie van jezelf. ♥ 

Training tijd & balans

Online training voor moeders
97,-
  • Toegang tot online programma "tijd en balans".
  • 6 maanden mijn begeleiding in een besloten community incusief live Q&A's.
  • (h)erkenning en waardevolle gesprekken met andere deelnemers.

Training tijd & balans PLUS

Online training voor moeders met een -op- een begeleiding
175,-
  • 3x een -op- een momenten van 30 minuten via (beeld)bellen.
  • Toegang tot online programma "tijd en balans".
  • 6 maanden mijn begeleiding in een besloten community inclusief live Q&A's.
  • (h)erkenning en waardevolle gesprekken met andere deelnemers.
  • Betaling in 2 termijnen mogelijk.

Hierna

Twijfel je na het lezen van bovenstaande of dit is wat bij jou past? Helemaal niet erg. Plan dan even het gratis (en vrijblijvend; je zit nergens aan vast, er zijn geen kleine lettertjes) telefonisch kennismakingsgesprek met mij in. Of je nu wel of niet besluit met mij verder te gaan, ik kan wél de twijfel bij je wegnemen. Als er iets energie vreet is het namelijk een langdurig gevoel van twijfel.

Wat vraag ik van jou

Voor de online training  vraag ik enige vorm van investering in jezelf, in tijd en in ons gezamenlijk doel. Alleen wanneer jij je voor de volle 100% inzet behaal je de doelen die je opstelt. Hou er dus rekening mee dat dit traject ook thuis enige investering van je vraagt.

Hoeveel tijd je er daadwerkelijk aan wil besteden dat is aan jou, gemiddeld vraagt een opdracht per week ca. 30 minuten van je tijd. 

Dan nog een aantal praktisch weetjes

Binnen 24 uur na ontvangst van je betaling kun je starten.

As je merkt dat je wel begeleiding wil maar niet goed weet waar voor jou het beginpunt ligt plan dan een gratis telefonisch kennismakingsmoment met mij in via  de website. 

Ik kijk graag even met je mee. 

Omdat de kosten voor de online training relatief laag liggen is er allleen betaling in termijnen mogelijk bij het plus pakket. Mocht je echter graag willen deelnemen aan de training maar is de betaling toch een probleem neem dan even contact met mij op, er is altijd iets bespreekbaar.

6 maanden. Je ontvangt in die 6 maanden 1x in de twee weken op een vast tijdstip een mail met het werkboek van die week. Daarnaast krijg je ook 6 maanden lang toegang tot een besloten community incl. mijn begeleiding en live Q&A’s binnen de community. 

Nee, al ervaren de meeste vrouwen die deelnemen aan de online training het als extra leuk om een leuk schrift, markers en pennen aan te schaffen om er echt even een momentje voor zichzelf van te maken.

 

Ik stel mijn aanbod samen op ervaring, gevoel en jouw verhaal. Het kan voorkomen dat het door mij samengestelde aanbod niet voldoende blijkt. Mocht dit zo zijn en jij behoefte hebben aan meer dan bekijken we samen wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. 

Herken je jezelf  in bovenstaande maar twijfel je of ik iets voor je kan betekenen? Twijfel je of dit is wat je nodig hebt of vindt je de investering hierin spannend? 

Plan een gratis (zonder kleine lettertjes) telefonisch kennismakingsmoment met mij in en ik bekijk samen met jou of dit is wat er bij je past en welke gedachten je tegenhouden.

begeleiding in hooggevoeligheid