fbpx

Leer als vrouw leven met gevoeligheid vanuit je eigen kracht in het jaarprogramma in de hsp academy van Feelings Coaching.

Inbegrepen:

Je investering in dit jaarprogramma is €349,00

Aanmelden voor dit programma?

Modules jaarprogramma gevoelige vrouw

hsp academy hooggevoeligheid vrouw
halfjaarprogramma vrouw

Module 1:

Hooggevoeligheid

hsp academy overprikkeling vrouw
halfjaarprogramma vrouw

Module 2:

Overprikkeling

hsp academy grenzen vrouw
halfjaarprogramma vrouw

Module 3:

Grenzen

hsp academy emoties vrouw
halfjaarprogramma vrouw

Module 4:

Emoties

hsp academy relaties
halfjaarprogramma vrouw

Module 5:

Relaties

hsp academy hooggevoeligheid en werk
halfjaarprogramma vrouw

Module 6:

Werk

hsp academy wonen
halfjaarprogramma vrouw

Module 7:

Wonen

hsp academy gezondheid
halfjaarprogramma vrouw

Module 8:

Gezondheid

hsp academy plannen
halfjaarprogramma vrouw

Module 9:

Plannen

Module 2! Wat is het al waardevol deze training. Zoveel inzichten al over mezelf. Vooral dat je het nu beeldend neerzet en er echt iets mee doet i.p.v. alleen de belofe aan jezelf.
Thea

Ik ben Mandy Frederiks – Groenen, hsp coach. Woonachtig in Gelderland in het mooie land van Maas & Waal. Na de komst van onze tweeling merkte ik dat onze dochters anders reageerde op hun omgeving en in bepaalde situaties. Ik ging op ontdekkingstocht en kwam uit bij hooggevoeligheid. Door mijn dochters kwam ik erachter dat ik zelf ook deze eigenschap met me meedraag. 

Puzzelstukjes vielen op hun plek. Ik ben me gaan verdiepen in hooggevoeligheid en volgde meerdere trainingen. 

Ik besloot mijn eigen aanpak te onderzoeken. Wat werkt en wat werkt niet. Zowel in de opvoeding van onze dochters als in mijn persoonlijke ontwikkeling bracht ik veranderingen aan. Kleine aanpassingen hadden groots resultaat. Na een klein jaar stond ik totaal anders in het leven als gevoelig persoon. Ooit was ik jou. Ik gun het jou om – net als mij- jezelf terug te vinden in de wereld van hooggevoeligheid. 

Mijn missie is het begeleiden van (hooggevoelige) kinderen en hun (hooggevoelige) moeders om zichzelf en/of elkaar beter te begrijpen waarbij we de focus leggen op kwaliteiten en de wel bekende lat wat lager leggen.

hsp coach, feelings coaching, hooggevoeligheid, maas en waal, druten

Bonus:

Experts aan het woord

hsp academy expert aan het woord
BONUS

Ondernemen

Carolien Vennema - businesscoach

hsp academy expert aan het woord
BONUS

Wonen

Anke van Eck - interieur & exterieur coach

hsp academy expert aan het woord
BONUS

Opruimen

Petra Niesten - professional organizer

hsp academy expert aan het woord
BONUS

Essentiële oliën

Jennifer van den Boorn - mama & kind oils

hsp academy expert aan het woord
BONUS

Meditatie

Charlotte Kroon - Manifestatie meditaties

hsp academy expert aan het woord
BONUS

Bach bloesem

Greetje Engelmoer - bach bloesem mis expert

hsp academy expert aan het woord
BONUS

Persoonlijke ontwikkeling

Bettie Lubbers - Nine Star KI coach

hsp academy expert aan het woord
BONUS

Relatie

Heleen van Roon - school of pleasure

Tijdens het maken van de modules ben ik er vanuit gegaan dat jij maandelijks een module doorloopt. Dit hoeft natuurlijk niet. Je bent vrij dit programma te doorlopen op je eigen tempo. Het is daarom een bewuste keus om bij dit halfjaarprogramma 12 maanden mijn begeleiding via de community en mail aan te bieden.

Elke module start met een inleidende video. Daarna volgt er tekst ter verdieping en als laatste volgt er een werkboek. Sommige modules bevatten een of meerdere bonus video’s of documenten. In dit bonus materiaal neemt een expert je mee in hun vakgebied in combinatie met hooggevoeligheid. 

NOTE: Dit programma is ook geschikt voor vrouwen die geen moeder zijn maar de eigenschap hooggevoeligheid bezitten. ♥

Ik wil jou gewoon even bedanken voor deze fantastische training die je aanbied. Ik ben blij dat ik na jouw informatie en inzicht over stag ben gegaan en nu deze training volg. Ik merk nu al wat veranderingen bij mij zelf dat ik de prikkels niet meer te ver laat oplopen, eerlijk ben naar de omgeving en zelf op een drukke dag bewust tijd inplan voor mij zelf om even op te laden.
Henriette

Klinkt super Mandy, maar ik ken mezelf. Ik begin ergens enthousiast aan en daarna laat ik het liggen omdat ik er geen tijd voor kan vinden, er geen zin meer in heb of het gewoon vergeet. Dat klinkt herkenbaar. Maar dit is anders. Dit is geen e-book, cursus of hobby. Nee dit is werken aan jezelf je gaat aan de slag met persoonlijke ontwikkeling en groei. En ik beloof je: elke module smaakt naar meer. Mocht dit even niet zo zijn dan ben ik die stok achter de deur om je aan je mouw te trekken en weer bij de les te roepen. 


Dit is iets voor jou omdat jij

Je investering in dit jaarprogramma is €349,00

Aanmelden voor dit programma?

Best spannend om zo’n investering te doen hè? Vindt je het prettig om eerst even te bellen en op die manier kennis te maken en eventuele vragen te stellen? Dat begrijp ik!

Of misschien twijfel je om er wel/geen 1:1 coaching bij te nemen. Ook dan denk ik graag even hardop met je mee tijdens een kennismakingsmoment via  (beeld)bellen.

Fijn contact, boeiende en leerzame opdrachten, echt even die 'brainwash' voor jezelf en hierdoor een andere kijk op bepaalde gedachtes en gewoontes.
Linda
Door de begeleiding van Mandy heb ik houvastjes gekregen waardoor ik mij bijvoorbeeld op verjaardagen beter kan focussen op 1 gesprekken zonder er 4 door elkaar te horen. Ook kan ik nu beter omgaan met overprikkeld zijn door HSP.
Anoniem