fbpx

Zie je het even niet meer zitten?

opvoedbegeleiding Druten

♥ Zit je kind niet lekker in z’n vel?

♥ Ben jij het balans tussen jezelf en je rol als moeder kwijt?

♥ Is jekind onzeker, bang of wordt het gepest?

♥ Wil je rust of meer structuur binnen je gezin?

♥ Zitten je partner en jij niet meer op een lijn?

Hoe het begon..

Ik was net zelf moeder en kon nergens vinden wat ik zocht. Namelijk laagdrempelige begeleiding vanuit gevoel, verbinding en oprechte aandacht. Waar ik niet het gevoel had hun inkomstenbron te zijn, waar ik mijzelf geen zoveelste nummertje voelde. Ik had behoefte aan een plek waar ik kortdurend, eerlijk en oprecht begeleiding kon verwachten puur gericht op mijn hulpvraag.

Dit moest anders kunnen. Dit kon ik anders! Ik besloot de opleiding tot kind- en gezinscoach te gaan doen en te bekijken of een eigen praktijk starten mogelijk was.

Ik wilde handelen naar wat ik zo gemist had. Begeleiding waarin verbinding en aandacht centraal staan. Ik wilde ouders en kinderen de beste versie van zichzelf laten zien. Dit wilde ik bereiken door te zorgen voor verbinding; met zichzelf, met mij en elkaar. Maar ook door te kijken naar de mogelijkheden en niet de zwakkere maar juist de sterke eigenschappen te belichten.

Ik kan handelen naar het geleerde uit de boeken, waarin het gemiddelde besproken wordt. Maar ik wil handelen vanuit ieder uniek persoon met diens eigen verhaal, eigenschappen, mogelijkheden en problemen. Dat maakt ieder traject uniek.
Op deze manier kan ik iemand de beste versie van zichzelf laten zijn.  Iets wat ik toen niet kon vinden wil ik andere nu WEL geven.

En mijn vissie werkt!

Opvoedcoach Druten
Gezinscoach Druten
De manier waarop Mandy ons en onze dochter benadert en aanvoelt is niet alleen heel fijn maar ook effectief. Ze gaat heel graag naar Mandy en we merken steeds meer rust bij dr!
Kitty
Mandy is professioneel, open, ondernemend en ook nog eens heel gezellig! Ze laat het kind in z’n eigen tempo ontwikkelen en springt hier op in en daagt ze uit. Doordat ze zichzelf blijft ontwikkelen heeft ze veel kennis en dat met veel ervaring maakt dat ik voor advies en hulp altijd Mandy zal blijven benaderen.
Wendy

Mijn methode​

Problemen zijn er om opgelost te worden. Door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de knelpunten en dit te combineren met vernieuwende inzichten, verbinding en aandacht pakken we samen het probleem aan door o.a. het inzetten van je sterkste eigenschappen. Mijn benadering is gericht op ieder uniek persoon met diens eigen verhaal, eigenschappen, mogelijkheden en problemen. Dat maakt ieder traject uniek.

Waar de meeste begeleiding word geboden vanuit het geleerde, dus de gemiddelde persoon, en basis formulieren begeleid ik vanuit gevoel, verbinding en ervaring. Hiermee is er meer aandacht voor eigen verhaal, eigenschappen, mogelijkheden en problemen. Dat maakt ieder traject uniek.

Omdat ieder kind het verdient z'n eigen superheld te zijn.

- Mandy Frederiks -

Vraag direct een gratis kennismaking aan

Tijdens dit gratis telefonisch kennismakingsgesprek (ca. 20 minuten) kijk ik samen met jou waar de behoeftes liggen, geef ik je minstens 1 advies cadeau en doe ik een voorstel in wat ik voor jullie kan betekenen. Het is geheel vrijblijvend.

Begeleiding kind Maas en Waal
Begeleiding gezin Maas en Waal
Begeleiding ouders Maas en Waal

Wil je bereiken dat​

♥ Je kind weer lekker in z’n vel zit? En vertrouwen heeft in eigen kunnen.

♥ Je het gewenste balans krijgt tussen jezelf en je rol als moeder?

♥ Je kind minder onzeker is, niet meer bang is en op durft te komen voor het gepest?

♥ Er meer structuur en rust is binnen je gezin?

begeleiding gezin
begeleiding gevoelig kind Druten
begeleiding opvoeding druten
begeleiding rouwverwerking en scheiding druten

Antwoord op veel gestelde vragen:

Dit is afhankelijk van de hulpvraag. Tijdens het intakegesprek kijken we samen waar jullie vastlopen. Loopt alleen het kind vast? Of het gele gezin? Heeft iedereen er moeite mee of één persoon? Tijdens het gesprek dat wij hebben en de gerichte vragen die ik stel kunnen we kijken wat er voor jullie nodig is. 

Een combinatie is bijvoorbeeld ook een optie. Dit laat ik echt per gezin en hulpvraag afhangen dus. 

Dit kan zeker. Als ouder ben je vrij te kiezen wat voor jullie situatie fijn is. Echter gaat mijn voorkeur uit naar een traject omdat ik merk dat ouders dan meer bereid zijn er echt voor te gaan. Ook voor het kind of jullie gezin is het fijn te weten waar het aan toe is. Een traject kunnen we ver vooruit inplannen waardoor we zeker weten dat er tijd vrijgemaakt kan worden. 

Bij losse sessies is het inplannen lastige en zie ik vaak dat het traject uiteindelijk langer duurt doordat er (regelmatig) te veel tijd tussen de sessies gelaten wordt waardoor terugval groter is. 

Nee, ik werk vanuit mijn eigen woning waar ik gebruik maak van een ruimte aan onze woning vast. Hier is geen ruimte voor wachtende ouders. 

De sessies duren 60 minuten waarvan de ouder er de laatste 10 minuten bij aanwezig is om te bespreken wat er gedaan is en eventueel huiswerk door te nemen. Op 5 minuten afstand zit het centrum van Druten waar leuke winkels zijn. 

Natuurlijk is dit mogelijk. We zouden een eenmalig telefonisch contactmoment in kunnen plannen. Je hebt dan 30 minuten de tijd om je vraag met mij te bespreken. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier of stuur een WhatsApp naar 06-12072045.

Ja, een ingeplande sessie kan geannuleerd worden.

Bij annulering van een ingepland moment (hieronder vallen alle contactmomenten) welke niet geannuleerd is 24uur voor aanvang ben ik genoodzaakt kosten van €35,00 in rekening te brengen.

Ja, dit is mogelijk.

Tot 3 weken voor aanvang van het evenement kan er kosteloos geannuleerd worden (annuleringen graag per email). Bij annulering tussen de 2e en 1ste week voor aanvang van het evenement ontvang je 50% van het cursusgeld retour.

Bij annuleringen die gedaan worden in de week voor aanvang van het evenement wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Deelname kan niet (kosteloos) verplaatst worden naar een andere datum.

Weet je iemand die jou reservering over wil nemen? Dat mag natuurlijk altijd. Laat mij dit dan wel even weten.

Ja, dit is zeker mogelijk.
Wanneer afstand een rol speelt kan online begeleiding een prettige oplossing zijn.

Via online begeleiding kan ik echter alleen de ouders begeleiden. Een kind online begeleiden levert niet het resultaat op waar ik voor sta.

Heb je interesse in online begeleiding neem dan even contact met mij op via WhatsApp of mail.

Mijn missie is om ouders en kinderen de beste versie van zichzelf te laten zijn.

Dit wil ik bereiken met aandacht, verbinding en denken in mogelijkheden.