Yes! Nu gaat het echt beginnen. 

Voor je aan de slag gaat met het inplannen van de sessies wil ik je nog wijzen op een aantal handige weetjes:

  • Sla deze pagina ( https://feelingscoaching.nl/inplannenvip/ ) op. Dit is de plek waar je een sessie kan inplannen.
  • Ben jij de persoon waar ik tijdens de sessie mee aan de slag ga? Dan mag je twee tot vier weken tussen de sessies laten met het inplannen. Voel voor jezelf even aan of er een probleem speelt waar je nu een aantal keren op kort termijn je focus op wil hebben of je maandelijks 1 sessie wil inplannen om zo de hele periode van de training te kunnen terugvallen op een sessie per maand.
  • Krijgt je kind begeleiding? Dan raad ik je aan om tussen de sessies 2 weken te plannen. Kinderen hebben het nodig om dichter op elkaar te komen, wekelijks vind ik niet nodig. Is er een keer geen ruimte na 2 weken? Dan is 3 weken ook prima.
  • Moet je alle sessies direct inplannen? Nee. Maar dit adviseer ik je wel. Zo ben je altijd zeker van een plek in mijn agenda. Een afspraak annuleren kan tot 12 uur van te voren kosteloos (mocht dit ooit nodig zijn). 
  • Alle afspraken die ingepland worden via onderstaande agenda ontvangen automatisch een zoomlink. Heb jij ervoor gekozen om om begeleiding live te laten plaatsvinden dan hoef je met deze zoomlink (die ontvang je bij de bevestiging in je mail) niks te doen.
  • Heb jij een afspraak voor jezelf gemaakt op dinsdag of vrijdag? Dan ontvang ik je graag bij mij thuis voor de sessie: Steenakker 9, 6651 JA Druten.
  • Heb jij de afspraak gemaakt voor jezelf en/of je kind op woensdagmiddag? Dan ontvang ik je graag bij Bogerd, Van Heemstraweg 53, 6651 KH Druten (op de eerste etage in de bessenzaal, je mag even wachten op de gang tot ik je kom halen).

Bedrijfsgegevens:

Feelings Coaching
Bezoekadres:
Van Heemstraweg 53 
6651 KH  Druten

06 120 720 45
info@feelingscoaching.nl
www.feelingscoaching.nl

Postadres: Steenakker 9 6651 JA druten
KvK-nummer: 58696776

Openingstijden:

Dinsdag: 9:00 – 12:00 en 20.00 – 21.00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09.00 – 12.00