Als hsp coach begeleid ik jou als hoogsensitieve vrouw naar
meer rust en balans in je leven.

N

Ben jij klaar met die onbegrip?

Vind je hoogsensitiviteit maar een lastige eigenschap en verlang je naar meer rust in het hebben van deze eigenschap?

N

Cijfer jij jezelf vaak weg?

Sta jij vaak klaar voor anderen maar vergeet je jezelf waardoor je vaak laag in je energie zit?

N

Blijven die prikkels je overvallen?

Maken dingen als een drukke omgeving, harde geluiden of opmerkingen en emoties van anderen jouw van slag waardoor je uit balans raakt?

Hsp coach hoogsensitief vrouw
Hsp coach hoogsensitieve vrouwen

Tijd voor verandering!

Daar kan ik als hso coach bij helpen. Want hoe fijn zou het zijn als je

  • hoogsensitiviteit gaat begrijpen waardoor er  meer rust ontstaat
  • wat vaker naar je eigen gevoel luistert
  • die prikkels vaker de baas bent
  • lijf, je hoofd en gevoel beter gaan samenwerken zodat je meer innerlijke  balans ervaart

Ooit was ik jou, uit balans en zoekend naar wie ik als hoogsensitief persoon nu eigenlijk echt was. Ik heb mezelf een spiegel voor gehouden en de beste versie van mijn hoogsensitieve zelf ontmoet. Ik heb ervaren wat werkt en niet werkt en heb innerlijke rust gevonden in het vinden van de juiste balans waardoor hoogsensitief zijn mijn dagelijks leven niet in de weg staat. Dit gun ik jou als hoogsensitieve vrouw ook.

 

“Het is mijn missie om meer balans en positieve energie in jouw hoogsensitieve leven te creëren.”

Ik ben Mandy Frederiks, Hsp coach

Door mijn hoogsensitieve dochters kwam ik erachter dat ik zelf ook hoogsensitief ben. Puzzelstukjes vielen op hun plek. Ik ben me gaan verdiepen in hooggevoeligheid en volgde meerdere trainingen.

Ik besloot mijn eigen aanpak te onderzoeken. Wat werkt en wat werkt niet. Zowel in de opvoeding van onze dochters als in mijn persoonlijke ontwikkeling bracht ik veranderingen aan. Kleine aanpassingen hadden groots resultaat.

Mijn kracht is dat ik zelf hoogsensitief ben waardoor ik niet alleen kan begeleiden en adviseren vanuit de boeken maar ook als ervaringsdeskundige. Hierdoor heb ik aan weinig woorden genoeg.

hsp coach mandy Frederiks

Leven met hoogsensitief zijn op een manier die bij jou past.

Nee zeggen is ook een optie

Je bent je bewust van je grenzen en behoeften waardoor nee zeggen makkelijker is.

Prikkels overvallen je niet meer

Je weet welke prikkels je van slag kunnen maken hierdoor ervaar je meer balans in het dagelijks leven.

Je energieniveau in balans

Je weet wat jouw energievreters en energiegevers zijn waardoor je energieniveau in balans is.

Mijn klanten aan het woord over mij als hsp coach

Zoveel inzichten al over mezelf. Vooral dat je het nu beeldend neerzet en er echt iets mee doet i.p.v. alleen de belofte aan jezelf.

Henriëtte, 36 jaar

Top begeleiding. Veel van opgestoken en Mandy is ook ‘gewoon’ een heel fijn en betrokken persoon. Aanrader!

Kitty, 41 jaar

De oplossing zit in jou.

Ik geloof er sterk in dat wanneer jij, met mij als jouw HSP coach, dit pad gaat bewandelen de oplossing vanzelf uit jou komt. Jij hebt de antwoorden in je, je moet ze er alleen nog uit laten komen. En daar ga ik je -met mijn kennis en ervaring- bij helpen. Geen gewroet in het verleden maar met een positieve focus op de toekomst.

Interesse in een van onderstaande pakketten? Klik op het pakket voor meer informatie en/of contact.  

Veelgestelde vragen

Ik vind het best een investering. Is er een vergoeding mogelijk?

Vergeet niet dat dit een investering is in de toekomst van jezelf. Deze investering gaat jouw leven een stuk fijner maken. Hoeveel is dat jou waard? 

Voor coaching in hoogsensitiviteit is geen vergoeding mogelijk. 

Heb je een eigen bedrijf dan kan je in veel gevallen de coaching opgeven als persoonlijke ontwikkeling.

Werk je voor een baas dan is er vaak een potje voor persoonlijke ontwikkeling. Ik kijk hierbij graag even met je mee.

Kan ik in termijnen betalen?

De training betaal je standaard in 6 termijnen.
De online begeleiding is een betaling in een termijn.

Vanaf welke leeftijd is begeleiding mogelijk?

Online begeleiding voor de hoogsensitieve vrouw is mogelijk vanaf 16 jaar.
Zoek je begeleiding voor je hoogsensitief kind? Kijk dan hier.

 

Wanneer kan de begeleiding starten?

De online begeleiding start wanneer jij dit wil. Er is geen bepaald startmoment. Zodra jij mij groen licht geeft plannen we alle contactmomenten in. Dit kan later altijd in overleg bijgesteld worden mocht dit nodig blijken.

Ik kan niet op de door jou aangegeven dagen

Dat is vervelend. Stuur even een mailtje naar info@feelingscoaching.nl dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Wij wonen niet in de buurt, begeleid je ook op afstand?

Ik begeleid vrouwen en gezinnen door heel Nederland en zelfs België. Door covid-19 heb ik ervaren dat mijn begeleiding heel goed online mogelijk is. Coaching gaat via beeldbellen (zoom). 

Wat als het aangeboden pakket niet voldoende is?

De pakketten die ik samengesteld heb zijn tot stand gekomen uit ervaring in eerdere trajecten. Het kan voorkomen dat het door mij samengestelde pakket niet voldoende blijkt. Mocht dit zo zijn dan bekijken we samen wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Is er een wachtlijst?

Ik streef erna om te werken zonder wachtlijst.

Door te werken met een online agenda kun je zelf kijken wanneer het jou uitkomt om een afspraak met mij in te plannen, Hierdoor verklein ik de kans op een wachtlijst.

Ik twijfel tussen een online training of online begeleiding.

Wat voor jou werkt is heel persoonlijk. Wil jij 12 maanden mijn begeleiding in de besloten Facebook omgeving en de maandelijkse zoom groepssessie en daarnaast op je eigen tempo werken aan jezelf dan is de training wat je  zoekt. Speelt er NU een concreet probleem waar je echt de volle focus op wil leggen dan is online begeleiding eventueel in combinatie met de online training aan te raden. Wat voor jou het beste is kunnen we samen tijdens een gratis telefonische afspraak bekijken.

Ervaringen van mijn klanten

Eindelijk begrijp ik mijn dochter beter. Doordat Mandy zelf deze eigenschap bezit praat ze uit eigen ervaring, dit is een aanwist! Ik was bang dat ik spijt zou krijgen van de investering. Spijt heb ik wel. Spijt dat ik niet eerder naar Mandy ben gegaan.

Chantal, 28 jaar

Na de zoveelste ontploffing bij onze zoon (5) wisten we dat er iets moest veranderen. We hebben bij Mandy het Webinar gevolgd en zijn toen met het programma voor het opvoeden van een hooggevoelig kind gestart. Wat een inzichten hebben wij nu al gekregen. We kijken uit naar de volgende module!

Eva, 38 jaar

Twijfel je?

Zullen we even bellen zodat jij je twijfels aan mij kan voorleggen?