Je hoogsensitief kind opvoeden op een manier die bij jullie past?
Als hsp coach help ik je hierbij.

N

Voelt je hoogsensitief kind zich regelmatig niet begrepen?

Je kind is hoogsensitief en hoe goed jij ook je best doet, de juiste aanpak lijk je maar niet te kunnen vinden.

N

Cijfert je kind zichzelf vaak weg?

Je kind vindt nee zeggen lastig en laat regelmatig over zich heen lopen. Jij maakt je soms zorgen over de toekomst wanneer dit niet veranderd.

N

Overvallen de emoties en prikkels jullie regelmatig?

Steeds weer zijn jullie verrast door de heftige emoties en sterke reactie op prikkels, dit maakt het opvoeden lastig.

Hsp coach hoogsensitief kind
hsp coach hoogsensitieve kinderen

Tijd voor verandering!

Daar kan ik als HSP coach je bij helpen. Want hoe fijn zou het zijn als je hoogsensitief kind

  • zich begrepen voelt en er rust onstaat in jullie gezin
  • zichzelf leert begrijpen en groeit in zelfvertrouwen
  • samen met jou die vervelende prikkels vaker de baas is
  • leert omgaan met emoties van zichzelf en van anderen

Ik weet wat je voelt. Ooit was ik jou uit balans en zoekend naar de juiste weg om mijn hoogsensitief kind te kunnen helpen. Soms voelde ik me een slechte moeder omdat ik mijn kind zo met zichzelf zag worstelen. Met kleine aanpassingen behaalde wij in ons gezin groots resultaat.  Ik heb ervaren wat werkt en niet werkt en samen hebben wij een balans gevonden. Hoogsensitief zijn is voor mijn dochters geen grote belemmering meer in het dagelijks leven. Dat gun ik jouw kind en jullie als gezin ook. 

 

“Het is mijn missie om meer balans en positieve energie in jullie leven met een hoogsensitief kind te creëren.”

Ik ben Mandy Frederiks, HSP coach

Door mijn hoogsensitieve dochters kwam ik erachter dat ik zelf ook hoogsensitief ben. Puzzelstukjes vielen op hun plek. Ik ben me gaan verdiepen in hooggevoeligheid en volgde meerdere trainingen.

Ik besloot mijn eigen aanpak te onderzoeken. Wat werkt en wat werkt niet. Zowel in de opvoeding van onze dochters als in mijn persoonlijke ontwikkeling bracht ik veranderingen aan. Kleine aanpassingen hadden groots resultaat.

Mijn kracht is dat ik zelf hoogsensitief ben waardoor ik niet alleen kan begeleiden en adviseren vanuit de boeken maar ook als ervaringsdeskundige. Hierdoor heb ik aan weinig woorden genoeg.

Hsp coach voor kinderen

Leven met hoogsensitief zijn op een manier die bij jou en je kind past.

Je kind zit lekker in haar vel

Je kind voelt zicht gezien, gehoord en begrepen waardoor het lekker in haar vel zit. Innerlijke worstelingen pik jij (sneller) op en je weet wat je kind op dat moment nodig heeft.

Emoties en prikkels in balans

Je ziet overprikkeling en andere emoties aankomen en weet hoe hiermee om te gaan Ook je kind begrijpt eigen emoties en die van anderen beter waardoor er meer balans ontstaat.

Een stevige fundering

Door je kind op te voeden op een manier die bij jullie past en door je kind te begleiden in hoogsensitief zijn bouwen jullie samen aan een super stevige fundering voor de toekomst. 

Mijn klanten aan het woord

Wat een boost aan herkenning bij Mandy. Zij geeft vanuit eigen ervaring handvatten aan hoe om te gaan met hsp bij ons zoontje van 5. Met wat aanpassingen en inzicht krijgen in hsp kunnen we hem helpen en beter begrijpen! Mandy dankjewel voor je geduld!! 

 

Wendy, 34 jaar

Top begeleiding. Veel van opgestoken en Mandy is ook ‘gewoon’ een heel fijn en betrokken persoon. Aanrader!

Kitty, 41 jaar

De oplossing zit in jou.

Ik geloof er sterk in dat wanneer jij, met mij als jouw HSP coach, dit pad gaat bewandelen de oplossing vanzelf uit jou komt. Jij hebt de antwoorden in je, je moet ze er alleen nog uit laten komen. En daar ga ik je -met mijn kennis en ervaring- bij helpen. Met praktische tips en een positieve focus op de toekomst.

Interesse in een van onderstaande pakketten? Klik op het pakket voor meer informatie en/of contact.  

Veelgestelde vragen

Ik vind het best een investering. Is er een vergoeding mogelijk?

Vergeet niet dat dit een investering is in de toekomst van jezelf en je kind. Deze investering gaat jullie leven een stuk fijner maken. Hoeveel is dat jou waard? 

Voor coaching in hoogsensitiviteit is geen vergoeding mogelijk. 

 

Kan ik in termijnen betalen?

De training betaal je in 9 termijnen. 
Het is mogelijk de om het 1:1 traject in 3 termijnen te betalen.

Vanaf welke leeftijd is begeleiding mogelijk?

Kinderen onder de 7 jaar begeleid ik via jouw als ouder (online of offline).

Kinderen tussen de 7 en 18 jaar begeleid ik in mijn praktijk in Druten.

Online begeleiding van kinderen is mogelijk vanaf 15 jaar. 

 

Zoek je begeleiding voor je jong volwassen dochter of jezelf als hoogsensitieve vrouw? Kijk dan hier. 

 

Wanneer kan de begeleiding starten?

De trainingen starten direct na ontvangst van je aanmelding.

De (online) begeleiding start wanneer jij dit wil. Er is geen bepaald startmoment. Zodra jij mij groen licht geeft plannen we alle contactmomenten in. Dit kan later altijd in overleg bijgesteld worden mocht dit nodig blijken.

Ik kan niet op de door jou vernoemde dagen.

Dat is vervelend. Op woensdagmiddag van 13.00-17.00uur huur ik mijn praktijkruimte. Stuur even een mailtje naar info@feelingscoaching.nl  dan bekijken we samen of er een andere mogelijkheid is.

Wij wonen niet in de buurt, begeleid je ook op afstand?

Ik begeleid vrouwen en gezinnen door heel Nederland en zelfs België. Door covid-19 heb ik ervaren dat mijn begeleiding heel goed online mogelijk is. Coaching gaat via beeldbellen (zoom).  Heb jij een kind onder de 15 jaar dan loopt de begeleiding via jouw als ouder, hier heb ik al veel mooie resultaten mee mogen behalen.

Wat als het aangeboden pakket niet voldoende is?

De pakketten die ik samengesteld heb zijn tot stand gekomen uit ervaring in eerdere trajecten. Het kan voorkomen dat het door mij samengestelde pakket niet voldoende blijkt. Mocht dit zo zijn dan bekijken we samen wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Is er een wachtlijst?

Ik streef erna om te werken zonder wachtlijst.

Door te werken met een online agenda kun je zelf kijken wanneer het jou uitkomt om een afspraak met mij in te plannen, Hierdoor verklein ik de kans op een wachtlijst.

Is er een wachtruimte aanwezig?

Mijn praktijk is gevestigd in de Bogerd in Druten. Hier is voldoende wachtruimte aanwezig en kun je eventueel een drankje doen. Ook het centrum is op steenworp afstand.

Ik twijfel tussen een online training of 1:1 begeleiding.

Wat voor jou werkt is heel persoonlijk. Wil jij 9 maanden mijn begeleiding in de besloten Facebook omgeving en de maandelijkse zoom groepssessie en daarnaast op je eigen tempo werken aan hoogsensitiviteit bij je kind dan is de training wat je  zoekt. Speelt er NU een concreet probleem waar je echt de volle focus op wil leggen of zoek je begeleiding voor je kind tussen de 7 en 18 jaar? Dan is 1:1 begeleiding eventueel in combinatie met de online training aan te raden. Wat voor jou het beste is kunnen we samen tijdens een gratis telefonische afspraak bekijken.

Ervaringen van mijn klanten

Eindelijk begrijp ik mijn dochter beter. Doordat Mandy zelf deze eigenschap bezit praat ze uit eigen ervaring, dit is een aanwist! Ik was bang dat ik spijt zou krijgen van de investering. Spijt heb ik wel. Spijt dat ik niet eerder naar Mandy ben gegaan.

Chantal, 28 jaar

Na de zoveelste ontploffing bij onze zoon (5) wisten we dat er iets moest veranderen. We hebben bij Mandy het Webinar gevolgd en zijn toen met het programma voor het opvoeden van een hooggevoelig kind gestart. Wat een inzichten hebben wij nu al gekregen. We kijken uit naar de volgende module!

Eva, 38 jaar

Twijfel je?

Zullen we even bellen zodat jij je twijfels aan mij kan voorleggen?