HSP coach Druten

Kom meer te weten over HSP coach Druten en plan een gratis afspraak in.

Feelings Coaching, Druten

Ik ben Mandy Frederiks, hoogsensitieve moeder van een tweeling (2012) eigenaresse van Feelings coaching. Ik heb zelf ervaren wat werkt en wat vooral niet werkt en heb de verschillende paden al voor je bewandeld. Ik kan je hierbij dus aan de hand nemen en je de weg wijzen.

 Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten, de vele prikkels te kunnen doseren om overprikkeling te voorkomen. En ik weet hoe fijn het is als je begrepen wordt en iemand met je meedenkt die zich helemaal in jouw situatie kan inleven. Want ik heb net als jij de wanhoop gevoeld wanneer je een dochter ziet die niet lekker in haar vel zit. 

HSP coach Druten

Dank je wel voor alle hulp die je geboden hebt. Maud heeft meer woorden voor al haar gevoelens en voelt ook dat ze er mogen zijn. Hierdoor kan ze zichzelf beter uiten. Een prachtige stap heeft ze gezet!

Kim, 37 jaar

Fijn contact, boeiende en leerzame opdrachten, echt even die ‘brainwash’ voor jezelf en hierdoor een andere kijk op bepaalde gedachtes en gewoontes.

Linda, 34 jaar

“Het is mijn missie om meer balans en positieve energie in jouw hoogsensitieve leven te creëren.”

Vind jij het tijd voor verandering? Daar kan ik, als HSP coach Druten, je bij helpen.
Want hoe fijn zou het zijn als je:

  • hoogsensitiviteit gaat begrijpen waardoor er rust ontstaat
  • je kind kan helpen om te gaan met de heftige emoties die het ervaart
  • die prikkels vaker de baas bent
  • hoogsensitief kind zich bij jou begrepen en gehoord voelt
  • lijf, je hoofd en gevoel beter gaan samenwerken

Ooit was ik jou, uit balans en zoekend naar wie ik als hoogsensitief persoon nu eigenlijk echt was. Daarnaast twijfelend over mezelf als moeder en de opvoeding van mijn kinderen. Ik heb mezelf een spiegel voor gehouden en de beste versie van mijn hoogsensitieve zelf ontmoet. Ik heb ervaren wat werkt en niet werkt en samen met mijn kinderen heb ik rust binnen ons gezin terug gevonden. 

N

Vergoeding

Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en wordt vaak gezien als “niet vast te stellen zorg” hierdoor is er meestal geen vergoeding mogelijk.  Soms wordt coaching vanuit een aanvullend pakket vergoed onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandelingen. Informeer hier bij je zorgverzekering naar.

Prijzen HSP coach Druten

 

Feelings Coaching

Van Heemstraweg 53
6651 KH,
Druten, Gelderland 6651 KH
Nederland
Telefoon: 06-12072045
E-mail: info@feelingscoaching.nl
URL: https://feelingscoaching.nl/
MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 17:00
Woensdag9:00 - 17:00
DonderdagGesloten
Vrijdag9:00 - 17:00
Zaterdag9:30 - 12:00
ZondagGesloten

Zoveel inzichten al over mezelf. Vooral dat je het nu beeldend neerzet en er echt iets mee doet i.p.v. alleen de belofte aan jezelf.

Henriëtte, 36 jaar

Top begeleiding. Veel van opgestoken en Mandy is ook ‘gewoon’ een heel fijn en betrokken persoon. Aanrader!

Kitty, 41 jaar

HSP coach Druten

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor begeleiding bij een HSP coach in Druten.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.