Gratis e-book hoogsensitief zijn

Dit e-book is de basis voor het begrijpen van hoogsensitief zijn. Ik bespreek de meest voorkomende worstelingen en valkuilen voor zowel de hoogsensitieve vrouw als het opvoeden van een hoogsensitief kind. Zijn onderstaande onderwerpen voor jou herkenbaar? 

N

Onbegrip

N

Geen grenzen

N

Emoties niet de baas

N

Piekergedachten

gratis eBook

Klik op de afbeelding voor het e-book van jouw keuze.

hsp test kind

E-book hoogsensitief kind opvoeden.

hsp test vrouw

E-book hoogsensitieve vrouw.

Ik ben Mandy Frederiks, HSP coach

Door mijn hoogsensitieve dochters kwam ik erachter dat ik zelf ook hoogsensitief ben. Puzzelstukjes vielen op hun plek. Ik ben me gaan verdiepen in hooggevoeligheid en volgde meerdere trainingen.

Ik besloot mijn eigen aanpak te onderzoeken. Wat werkt en wat werkt niet. Zowel in de opvoeding van onze dochters als in mijn persoonlijke ontwikkeling bracht ik veranderingen aan. Kleine aanpassingen hadden groots resultaat.

En weet dus als geen ander hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten, de vele prikkels te kunnen doseren om overprikkeling te voorkomen. En ik weet hoe fijn het is als je begrepen wordt en iemand met je meedenkt die zich helemaal in jouw situatie kan inleven. Want ik heb net als jij de wanhoop gevoeld wanneer je een dochter ziet die niet lekker in haar vel zit. 

Mijn kracht is dat ik zelf hoogsensitief ben waardoor ik niet alleen kan begeleiden en adviseren vanuit de boeken maar ook als ervaringsdeskundige. Hierdoor heb ik aan weinig woorden genoeg.

 

Gratis eBook Mandy Frederiks

Klanten aan het woord

Zoveel inzichten al over mezelf. Vooral dat je het nu beeldend neerzet en er echt iets mee doet i.p.v. alleen de belofte aan jezelf.

Henriëtte, 36 jaar

Dank je wel voor alle hulp die je geboden hebt. Maud heeft meer woorden voor al haar gevoelens en voelt ook dat ze er mogen zijn. Hierdoor kan ze zichzelf beter uiten. Een prachtige stap heeft ze gezet!

Kim, 37 jaar

Klik op de afbeelding voor het e-book van jouw keuze.

hsp test kind

E-book hoogsensitief kind opvoeden.

hsp test vrouw

E-book hoogsensitieve vrouw.