fbpx

Omdat ik het fijn vind om te geven en mijn kennis te delen heb ik twee groepen op Facebook opgestart waar je als moeder terecht kan met vragen, voor advies, tips en (h)erkenning.

Lid worden? Klik op de afbeelding.

Moeders van nu: over opvoeden, de lat wat lager en jezelf niet vergeten is een groep voor moeders die de lat voor zichzelf te hoog leggen, op zoek zijn naar meer balans in hun dagelijks leven (denk hierbij aan het huishouden, de opvoeding, je werk, je rol als partner en iets wat we vaak vergeten: tijd voor jezelf). Een groep vol (h)erkenning waar met behulp van mijn inspirerende teksten en reacties mooie ontwikkelingen en inzichten ontstaan. Niks moet, alles mag. Hoe mooi zou het zijn als door je lidmaatschap aan deze (gratis) groep een mommy burn-out voorkomen kan worden en jij alle ballen omhoog weet te houden (en de gevallen ballen lachend weer opraapt).
Hooggevoelig kind in het gezin is een groep voor moeders die binnen het gezin te maken hebben met hooggevoeligheid. Een groep waar je als moeder je verhaal kunt doen, (h)erkenning vindt en jezelf begrepen voelt. Ik deel in deze groep waardevolle blogs, inzichtelijke vragen en mijn kennis en advies.