fbpx
Werk aan jezelf en ervaar hoe kleine veranderingen kunnen zorgen voor groots effect.

Zonder dat je er erg in hebt neemt dit voor jou zo gewone leven jouw gewenste leven over. En soms baal je er best wel eens van, maar dat gevoel stop je dan snel weer weg. Dit is jouw leven, jullie hebben het goed en het moederschap is nou eenmaal druk. Niet zeuren en doorgaan! Hop, hop.

Maar is dat wel verstandig? In 2018 heb ik zelf ervaren dat het leven dat je leeft niet altijd het beste leven is om te leven. Ik neem je graag even mee terug in de tijd naar mijn verhaal.

In 2018 kwam ik mijzelf heel hard tegen. Ik denderde maar door terwijl mijn lijf heel hard aan de noodrem trok. Ik had het druk, weinig tijd voor mijzelf maar vond dat dit was wat ik moest doen. Dit was nou eenmaal mijn leven en op dat moment zag ik geen andere mogelijkheden dus gingen we “vrolijk” door. Maar tegelijkertijd voelde ik aan alles dat daar verandering in moest komen wilde ik niet in een burn-out terecht komen. Ik merkte dat ik op het randje van de afgrond balanceerde. Mijn energie was laag, mijn lontje kort en ik stond steeds minder positief in mijn eigen leven.

Ik ontmoet zeer regelmatige moeders die hetzelfde gevoel hadden. Daar moest toch verandering in kunnen komen? 

Die verandering gun ik jou ook

Ik ben me gaan verdiepen in het moederschap en volgde een opleiding tot burn-out coach. Inmiddels weet ik waar mijn valkuilen liggen en hoe ik dingen in het dagelijks leven anders kan aanpakken, waardoor ik positiever en met meer energie in het leven sta én tijd voor mijzelf vrijmaak.

Ik weet nu wat ik nodig heb om op te laden, heb ingezien hoe belangrijk het is om aan mezelf te denken en mijn grenzen te kennen. Deze inzichten kreeg ik door verschillende eenvoudige oefeningen én door me open te stellen naar mijzelf. Eerlijk zijn richting jezelf en luisteren naar je eigen gevoel is soms nodig en zo waardevol. 

Ben jij klaar om

Want jij

mijn begeleiding

En dat helemaal gratis?!

Jazeker. Ik wil andere (gevoelige) moeders zichzelf weer teruggeven. Dit klinkt misschien wat zwaar, maar ik spreek zo ontzettend veel moeders die zichzelf even kwijt zijn. Ze leven het leven dat ze leven en vinden dit heel gewoon. Maar uiteindelijk lopen ze vast, hebben ze weinig energie, vinden ze zichzelf geen leuke moeder, vrouw en/of partner meer en tijd voor zichzelf dat hebben ze amper nog.

Ik heb zelf ervaren hoe makkelijk het erin sluipt maar mocht daarna gelukkig ook ervaren hoe eenvoudig het kan zijn om je eigen leven vanaf een afstandje en vanuit je gevoel te bekijken. Met mooie inzichten, oefeningen en opdrachten waar je echt wat aan hebt. Inzichten die je aan het denken zetten en je vooruithelpen. Opdrachten die je overal en met relatief weinig tijd kunt doen. 

Wat vraag ik van jou

Met bovenstaande punten haal je echt alles uit deze challenge. Daarnaast wil ik je vragen om te zorgen voor een notitieboekje. Dit notitieboekje zal tijdens de challenge jouw “bijbel” zijn waarin jij al jouw inzichten, opdrachten en hersenspinsels mag noteren. 

Ik ben Mandy Frederiks – Groenen.  Woonachtig in Gelderland in het mooie land van Maas & Waal. Opgegroeid in Puiflijk, 10 jaar uitgeweken naar Ewijk en nu wonen we in het fijne Druten. Ik ben nog elke dag blij met ons huis waar ik samen met mijn man René, onze tweeling (2012) en onze hond Binkie een fijn thuis van gemaakt heb. Werkzaam als Gastouder en kindercoach. Familie en vrienden omschrijven mij als een spontaan, adviserend, zorgzaam en leergierig persoon die alles perfect geregeld wil hebben, de lat voor zichzelf soms te hoog kan leggen (ook ik blijf aan mijzelf werken, hihi) met een zacht en inlevend karakter. 

Ik kan ontzettend genieten van kleine dingen, een (te) vol hoofd hebben, onrustig worden van geluiden en drukke omgevingen en sta positief in het leven. Daarnaast word ik heel blij van de zon en spontane acties zoals een onverwachtse lunch. Mijn man vindt dat ik een gave heb waar ik vooral NIET trots op moet zijn; ik praat volgens hem altijd door belangrijke momenten heen.

Mijn missie is het begeleiden van (hooggevoelige) kinderen en hun (hooggevoelige) moeders om zichzelf en/of elkaar beter te begrijpen waarbij we de focus leggen op kwaliteiten en de wel bekende lat wat lager leggen.

Herken jij je in bovenstaande? Meld je via onderstaande knop direct aan voor de gratis challenge. Na het aanmelden word je direct doorgestuurd naar de Facebook community waar tijdens de challenge alles gaat plaatsvinden. 

Heb je geen Facebook? Geen Probleem je ontvangt tijdens de challenge de opdrachten ook in je mailbox.

begeleiding voor moeders