Challenge gevoelige mama in balans

Datum 9 t/m 13 februari | Locatie: online

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tijdens de challenge ga jij als gevoelige mama aan de slag met onderwerpen als:

N

Met welk zintuig(en) ben jij hoogsensitief?

N

welke prikkels ervaar jij sterker en mag je mee aan de slag?

N

wat zijn jouw energievreters?

N

Jouw triggers voor overprikkeling en hoe ga je hiermee om?

N

Hoe creëer jij balans in je dagelijks leven?

N

Focus op tijd voor jezelf.

Ik ben Mandy Frederiks, Hsp coach

Door mijn hoogsensitieve dochters kwam ik erachter dat ik zelf ook hoogsensitief ben. Puzzelstukjes vielen op hun plek. Ik ben me gaan verdiepen in hooggevoeligheid en volgde meerdere trainingen.

Ik besloot mijn eigen aanpak te onderzoeken. Wat werkt en wat werkt niet. Zowel in de opvoeding van onze dochters als in mijn persoonlijke ontwikkeling bracht ik veranderingen aan. Kleine aanpassingen hadden groots resultaat.

Mijn kracht is dat ik zelf hoogsensitief ben waardoor ik niet alleen kan begeleiden en adviseren vanuit de boeken maar ook als ervaringsdeskundige. Hierdoor heb ik aan weinig woorden genoeg.

challenge gevoelige mama in balans

Klanten aan het woord

Top begeleiding. Veel van opgestoken en Mandy is ook ‘gewoon’ een heel fijn en betrokken persoon. Aanrader!

Kitty, 41 jaar

Functie

Fijn contact, boeiende en leerzame opdrachten, echt even die ‘brainwash’ voor jezelf en hierdoor een andere kijk op bepaalde gedachtes en gewoontes.

Linda, 34 jaar

Functie

Laat hoogsensitiviteit niet langer je leven bepalen.

Hoeveel tijd moet ik voor de challenge resereveren?

De challenge vraagt ongeveer een half uurtje per dag. Wil je echt goed aan de slag met de challenge dan zou ik je willen adviseren om nu al dageklijks die tijd voor de challenge in je agenda vrij te maken. 

 

Heb ik iets voor de challenge nodig?

Een laptop of mobiel met interner is voldoende. Natuurlijk werkt het extra motiverend als je een leuk notitieboekje voor de challenge aanschaft maar dit moet niet. 
Tijdens de challenge is het handig als je een aantal tijdschriften in huis het.

Wat is het verschil tussen de trainingen?

Het is geen probleem wanneer je geen Facebook hebt. De challenge zelf draait via mijn online leeromgeving en zoom. De Facebook groep is er voor net dat stukje verbinding en motivatie maar is dus geen must. 

Ik kan er niet altijd live bij zijn, is dat erg?

Natuurlijk werkt het extra motivererend en is het fijn om vragen te kunnen stellen en deze direct beantwoord te krijgen wanneer je er live bij bent maar alles is op een later moment terug te kijken via de online omgeving. 
De challenge blijft toegankelijk tot 1 maart. Je hebt dus ruim de tijd om de challenge te doorlopen.