fbpx

Het is tegen half negen in de avond wanneer je op de bank neerploft. Weer een dag voorbij waar je jezelf voorbij bent gerend omdat je alle ballen van het huishouden, je gezin, je partner, sociale contacten en je werkgever omhoog probeerde te houden. Steeds weer neem je jezelf voor het anders aan te pakken; meer tijd voor jezelf en niet de hele dag door dat opgejaagde gevoel.

Dit maakt je moe en je hebt het gevoel niet die leuke moeder en partner te zijn die je wilt zijn. Je ziet het leven niet meer zo rooskleurig en verlangt heel erg naar een andere jij, een leven met meer rust en meer balans waar jij als vrouw weer centraal staat. Een leven waar je met energie en een positief gevoel naar de toekomst kijkt zonder jezelf weg te cijferen of het gevoel te hebben dat je je gezin te kort doet.

Komt dit gevoel puur vanuit jezelf of komt dit deels doordat je je zorgen maakt om je kind? Je ziet

 • een (hooggevoelig) meisje dat worstelt met alles wat ze voelt
 • een meisje dat zichzelf nooit goed genoeg vindt en steeds onzekerder wordt
 • een dochter die niet lekker in haar vel zit
 • een meisje dat worstelt met eigen emoties en die van anderen
 • een meisje dat de lat te hoog legt en bang is om fouten te maken
 • een meisje die zich niet begrepen voelt

Je dochter zit niet lekker in haar vel en daarom ben jij geen goeie moeder… althans dat vind jij. Steeds vaker merk je de spanning in huis, jullie beginnen op jullie tenen te lopen en er hoeft maar iets te gebeuren en de sfeer slaat om. Hier wordt niemand gelukkig van en je voelt dat je in een cirkel zit die doorbroken moet worden willen jullie jezelf en elkaar niet kwijtraken.

Je gaat opzoek naar begeleiding voor jezelf of voor je dochter.

Als je heel eerlijk naar de situatie kijkt, als je eens gaat voelen wat je voelt en wat je hart je zegt. Wie heeft er dan begeleiding nodig? Ervaar jij dit alles zo omdat jij als (gevoelige) mama op je tenen loopt voor de pijn van je dochter? Of ervaar je dit zo omdat jij de persoon bent die anders in het leven mag gaan staan? Anders naar zichzelf mag gaan kijken? Misschien voel je heel sterk dat niet een van jullie maar jullie beide begeleiding willen aannemen.

Prijs je gelukkig met mij. Wat jij nodig hebt is mogelijk!

Ik begeleid (hooggevoelige) moeders en hun (hooggevoelige) kinderen. Alleen of samen. Ik kijk niet naar wat het beste is vanuit het gemiddelde, ook kijk ik niet naar wie er het hardst begeleiding nodig heeft. Ik kijk naar jou en naar jouw situatie, naar jouw kind, zoals jullie voor mij zitten en je verhaal doen. Wanneer we bellen tijdens een gratis kennismakingsmoment luister ik naar jouw verhaal, jouw situatie en vertel ik je wat ik denk dat jij nodig hebt. Is dit begeleiding voor je kind, voor jezelf of hebben jullie er meer aan om dit pad samen te bewandelen om zo beide het beste uit jezelf (en elkaar) te kunnen halen en jullie band te versterken.

Want jij verlangt naar

 • meer tijd voor jezelf
 • balans tussen alle ballen die je omhoog wil houden
 • de lat wat lager kunnen en durven leggen
 • minder het gevoel van falen te ervaren
 • positieve energie, meer energie
 • een dochter die lekker in haar vel zit

je dochter heeft het nodig dat

 • ze meer zelfvertrouwen krijgt
 • beter kan omgaan met alle emoties die ze voelt
 • de lat wat lager legt, goed genoeg is ook oké
 • ze beter om kan gaan met de vele prikkels die ze ervaart
 • ze leert dat fouten maken mag en niemand perfect is
 • ze voelt dat ze begrepen en gehoord wordt
mijn begeleiding

Het is mogelijk!

Neem bijvoorbeeld het BOTH FEELINGS traject. Tijdens dit traject werk ik met jou en je dochter aan jullie eigen doelen. Dit is dus echt iets van jullie samen. We starten met een gratis telefonisch kennismakingsgesprek. Tijdens die 30 minuten luister ik naar jouw verhaal, krijgen we duidelijk wat jij met mijn begeleiding wil bereiken en vertel ik jou meer over mijzelf en mijn werkwijze. Dit is dus het ideale moment om te kijken of er een klik is en jij met mij dit pad wil bewandelen.

BOTH feelings

begeleiding voor moeder én kind
499,-
 • intakegesprek
 • 3 sessies voor jezelf
 • 3 sessies voor je dochter
 • 2 sessies met elkaar
 • 2 telefonisch contactmomenten
 • 1 eindevaluatie
 • 1 terugkomsessie cadeau

MOM feelings

begeleiding voor jezelf
349,-
 • intakegesprek
 • 5 sessies voor jezelf
 • 2 telefonisch contactmomenten
 • 1 eindevaluatie
 • 1 terugkomsessie cadeau

CHILD feelings

begeleiding voor je kind
399,-
 • intakegesprek
 • 5 sessies voor je kind
 • 2 oudergesprekken
 • 1 eindevaluatie
 • 1 terugkomsessie (met ouder) cadeau

NB: Afhankelijk van jouw verhaal, jouw wensen en jouw situatie stel ik een pakket samen. Hierbij hou ik rekening met wat ik denk dat jij nodig hebt. Dit pakket is op maat voor jouw hulpvraag gemaakt en kan dus iets afwijken van bovenstaande trajecten. Je ontvangt mijn op maat gemaakt traject passend bij jou en jouw situatie na ons kennismakingsgesprek in je mailbox.

Herken je jezelf of je zoon in dit verhaal dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Twijfel je na het lezen van bovenstaande of dit is wat bij jou past? Helemaal niet erg. Plan dan even het gratis (en vrijblijvend; je zit nergens aan vast, er zijn geen kleine lettertjes) telefonisch kennismakingsgesprek met mij in. Of je nu wel of niet besluit met mij verder te gaan, ik kan wél de twijfel bij je wegnemen. Als er iets energie vreet is het namelijk een langdurig gevoel van twijfel.

Wat vraag ik van jou

Buiten de sessies om vraag ik ook enige vorm van investering in jezelf, in tijd en in ons gezamenlijk traject van jou. Alleen wanneer jij je voor de volle 100% inzet behalen wij de doelen die we samen opstellen. Hou er dus rekening dat dit traject ook thuis enige investering van je vraagt.

Zit niet jijzelf maar je kind in een traject bij mij dan verwacht ik van jou als ouder ook volledige inzet. Dit gaat verder dan je kind halen en brengen naar mijn praktijk. De laatste 10 minuten van de begeleiding betrek ik jou als ouder bij de sessie en bespreken we de huiswerk opdracht door. Ik verwacht van jou dat jij erop toeziet dat je kind thuis de tijd neemt om aan het traject te werken en jij als ouder je hiervoor inzet. Zo kunnen we samen het beste resultaat halen uit dit traject.

Hoeveel tijd je er daadwerkelijk aan wil besteden dat is aan jou en afhankelijk van de opdracht die ik jou mee naar huis geef.

Dan nog een aantal praktisch weetjes

Nee, ook jongens zijn van harte welkom in mijn praktijk. Ik heb er echter voor gekozen om het verhaal vanuit de zij/dochter vorm te schrijven. 

Een traject start wanneer jij dit wil. Er is geen bepaald startmoment. Zodra jij mij groen licht geeft plannen we een intakegesprek in en plannen we alle contactmomenten in. Dit kan later altijd in overleg bijgesteld worden mocht dit nodig blijken.

Start met het inplannen van een kennismakingsgesprek. Dat kan heel eenvoudig en vlot via de knop op deze pagina. Je komt dan in mijn online agenda en kiest zelf een voor jou geschikt moment.

Jazeker is dit mogelijk. Betaling in 3 termijnen is mogelijk. Is de investering voor jou in 3 termijnen nog niet te overzien dan mag je mij altijd even benaderen, we komen samen vast tot een oplossing.

Dat is afhankelijk van hoe uitgebreid het traject is. Het MOM feelings en CHILD feelings traject duurt ca 4 maanden. Het BOTH feelings moment duurt ca. 6 maanden.

De begeleiding kan zowel online als offline plaatsvinden. Wanneer je kiest voor online dan vinden de gesprekken plaats via Skype. Kies je voor begeleiding in mijn praktijk (dit heeft mijn voorkeur i.v.m. het kunnen inzetten van meerdere tools) dan nodig ik je van harte uit in mijn praktijk in Altforst (GLD). Gevestigd aan de achterzijde van Dorpshuis de Uithof, Kerkstraat 12, 6628 AC  Altforst.

Dit stemmen wij in overleg af. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Nee, alles zit in dit traject inbegrepen.

Ja. Indien je 24 uur voor aanvang van onze afspraak de sessie annuleert is er de mogelijkheid om deze te verzetten. Valt je annulering binnen de 24 uur dan ben ik genoodzaakt de sessie door te berekenen. 

Ik stel de pakketten samen op ervaring, gevoel en jouw verhaal. Het kan voorkomen dat het door mij samengestelde pakket niet voldoende blijkt. Mocht dit zo zijn dan bekijken we samen wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. 

Herken je jezelf of je kind in bovenstaande maar twijfel je of ik iets voor je kan betekenen? Twijfel je of dit is wat je nodig hebt of vindt je de investering hierin spannend? 

Plan een gratis (zonder kleine lettertjes) telefonisch kennismakingsmoment met mij in en ik bekijk samen met jou of dit is wat er bij je past en welke gedachten je tegenhouden.

bel mij voor begeleiding

Onderstaande opties zijn mogelijk ook interessant!