fbpx

Opgroeien hoef je niet alleen te doen!

begeleiding voor kinderen
 • Zit je kind niet in lekker in haar vel?
 • Heeft je kind veel buikpijn ?
 • Gaat je kind niet meer met plezier naar school?
 • Is je kind onzeker, heeft het last van faalangst of een laag zelfbeeld?
 • Heeft je kind een angst ontwikkeld of moeite met slapen?
 • Heeft je kind moeite met jullie scheiding?
 • Is je kind hooggevoelig en weet het niet zo goed hoe hiermee om te gaan?

Begeleiding voor kinderen van 4 - 14 jaar.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen sterke kwaliteiten heeft. Het ene kind is heel creatief  terwijl het andere kind heel goed kan lezen. Met eigenschappen is dit precies hetzelfde. Waar het ene kind heel zorgzaam is kan het andere kind heel enthousiast zijn over dingen. Vaak is het zo dat kinderen hun sterke kwaliteiten vergeten en te veel aandacht vestigen op de zwakkere of minder fijne kwaliteiten.
Door met kinderen te werken aan hun sterke, fijne kwaliteiten zal het zelfvertrouwen groeien en gaat het kind (vaak onbewust) de sterke kwaliteiten boven de zwakkere kwaliteiten zetten.

Kwaliteiten en eigenschappen kunnen elkaar versterken. Soms hebben kinderen het nodig om een spiegel voor te krijgen waarin ze zien hoe ze werkelijk zijn, waardoor ze kunnen relativeren. Dingen zijn vaak niet zo erg als het lijkt als je er net even anders naar kunt kijken. Het heeft te maken met je mindset. 

Mijn begeleiding voor kinderen, zorgt ervoor dat je kind weer lekker in haar vel komt te zitten & vertrouwen krijgt in eigen kunnen.

En dat.. dat leer ik je kind graag!
Vertrouwen in jezelf, stralen als jezelf en gewoonweg blij zijn met jezelf kan iedereen! Soms heb je er alleen net even wat begeleiding bij nodig. En dan ben ik er.

Dus: zit je kind niet lekker in haar vel? Heeft het een angst ontwikkeld of gaat het niet meer me plezier naar school? Misschien heeft het veel last van buikpijn of boze buien en wil je je kind hier vanaf helpen. Slaapt je kind slecht of denkt het steeds dat het nergens goed in is terwijl het zo’n mooi persoontje is? Ik kan jullie helpen!

Tijdens individuele begeleidingssessies kijken we naar je kind haar kwaliteiten en valkuilen en gaan we samen werken aan de beste versie van zichzelf. Ik geef je tips & tops en leer je kind weer te stralen. Hoe fijn is dat? Begeleiding voor kinderen is op een laagdrempelige en kindergerichte wijzen. Het eerste bezoek is vaak spannend, daarna komen kinderen met veel plezier naar mijn praktijk. 

Begeleiding voor een kind kan ingezet worden bij verschillende oorzaken. Denk bijvboorbeeld aan:

* Laag zelfbeeld, onzekerheid en/of faalangst
* Hooggevoeligheid
* Angsten
* Pestgedrag
* Boze buien en woede aanvallen
* Veel buikpijn
* Niet meer graag naar school gaan
* Verdriet om overleden dierbare
* Verdriet om de scheiding van je ouders
* Slaapproblemen
* Piekergedachten
* Een druk hoofd

Ieder kind verdient het om haar eigen superheld te zijn, ik help kinderen hun superkrachten te vinden ♥

Ervaringsdeskundige

Kindercoach

Gezinsbegeleiding

Wil jij er naartoe werken dat..

 • je kind weer lekker in haar vel zit
 • je kind geen buikpijn meer heeft?
 • je kind weer met plezier naar school gaat
 • je kind meer zelfvertrouwen heeft en weet om te gaan met haar faalangst
 • je kind weer een goed slaappatroon ontwikkeld heeft en/of van haar angst af is
 • je kind beter om kan gaan met jullie scheiding en positief naar de toekomst kijkt
 • je kind beter weet hoe om te gaan met hooggevoeligheid
begeleiding voor kinderen

adresgegevens

Postadres: Steenakker 9, 6651 JA Druten 


Bezoekadres: Kerkstaat 12 6628 AC Altforst (alleen op afspraak).

contact

06-12072045

info@feelingscoaching.nl

Bereikbaarheid

Dinsdag, woensdag, vrijdag
en zaterdag

Antwoord op veel gestelde vragen over de begeleiding voor kinderen:

De sessies duren 60 minuten waarvan de ouder er de laatste 10 minuten bij aanwezig is om te bespreken wat er gedaan is en eventueel huiswerk door te nemen. 
Mijn voorkeur is dat je als ouder echt even het pand verlaat, dat je uit het zicht bent en blijft van je kind. Zo voelt het kind zich vaak het meest op haar gemak om zichzelf volledig open te stellen naar mij. Mocht je toch graag willen blijven dan staat er een stoel in de hal waar je plaats kunt nemen. 

Dit is NIET mogelijk bij workshops etc.. die langer dan 60 minuten duren.

Dit kan zeker. Als ouder ben je vrij te kiezen wat voor jullie situatie fijn is. Echter gaat mijn voorkeur uit naar een traject omdat ik merk dat ouders dan meer bereid zijn er echt voor te gaan. Ook voor het kind of jullie gezin is het fijn te weten waar het aan toe is. Een traject kunnen we ver vooruit inplannen waardoor we zeker weten dat er tijd vrijgemaakt kan worden. 

Bij losse sessies is het inplannen lastige en zie ik vaak dat het traject uiteindelijk langer duurt doordat er (regelmatig) te veel tijd tussen de sessies gelaten wordt waardoor terugval groter is. 

Natuurlijk is dit mogelijk. We zouden een eenmalig telefonisch contactmoment in kunnen plannen. Je hebt dan 30 minuten de tijd om je vraag met mij te bespreken. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier of stuur een WhatsApp naar 06-12072045.

Ja, dit is zeker mogelijk.
Wanneer afstand een rol speelt kan online begeleiding een prettige oplossing zijn.

Via online begeleiding kan ik echter alleen de ouders begeleiden. Een kind online begeleiden levert niet het resultaat op waar ik voor sta.

Heb je interesse in online begeleiding klik dan hier.

Ja, een ingeplande sessie kan geannuleerd worden.

Bij annulering van een ingepland moment (hieronder vallen alle contactmomenten) welke niet geannuleerd is 24-uur voor aanvang ben ik genoodzaakt kosten  in rekening te brengen.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Ja, dit is mogelijk.

Tot 4 weken voor aanvang van het evenement kan er kosteloos geannuleerd worden (annuleringen graag per email). Bij annulering in de derde en tweede week voor aanvang van het evenement ontvang je 50% van het cursusgeld retour.

Bij annuleringen die gedaan worden in de week voor aanvang van het evenement wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Deelname kan niet (kosteloos) verplaatst worden naar een andere datum.

Weet je iemand die jou reservering over wil nemen? Dat mag natuurlijk altijd. Laat mij dit dan wel even weten.

klik hier voor de algemene voorwaarden.