fbpx

Samen werken aan een stevige fundering voor de toekomst.

Begeleiding in hooggevoeligheid en laag zelfbeeld.

Je dochter zit niet lekker in haar vel en daarom ben jij geen goeie moeder… althans dat vind jij. Steeds vaker merk je de spanning in huis, jullie beginnen op jullie tenen te lopen en er hoeft maar iets te gebeuren en de sfeer slaat om. Hier wordt niemand gelukkig van en je voelt dat je in een cirkel zit die doorbroken moet worden willen jullie jezelf en elkaar niet kwijtraken, daarom besluit je dat er hulp ingeschakeld moet worden.

Komt dit gevoel puur vanuit jezelf of komt dit deels doordat je je zorgen maakt om je kind? Je ziet

Je gaat opzoek naar begeleiding in hooggevoeligheid voor jezelf of voor je dochter.

Als je heel eerlijk naar de situatie kijkt, als je eens gaat voelen wat je voelt en wat je hart je zegt. Wie heeft er dan begeleiding nodig? Ervaar jij dit alles zo omdat jij als (gevoelige) mama op je tenen loopt voor de pijn van je dochter? Of ervaar je dit zo omdat jij de persoon bent die anders in het leven mag gaan staan? Anders naar zichzelf mag gaan kijken? Misschien voel je heel sterk dat niet een van jullie maar jullie beide begeleiding willen aannemen.

Prijs je gelukkig met mij. Wat jij nodig hebt is mogelijk!

Ik bied begeleiding in hooggevoeligheid aan moeders en kinderen. Alleen of samen. Ik kijk niet naar wat het beste is vanuit het gemiddelde, ook kijk ik niet naar wie er het hardst begeleiding nodig heeft. Ik kijk naar jou en naar jouw situatie, naar jouw kind, zoals jullie voor mij zitten en je verhaal doen zodat jullie de begeleiding krijgen die jullie nodig hebben en bij jullie past. Tijdens het uitgebreid kennismakingsmoment luister ik naar jouw verhaal, jouw situatie en vertel ik je wat ik denk dat jij nodig hebt. Is dit begeleiding voor je kind, voor jezelf of hebben jullie er meer aan om dit pad samen te bewandelen om zo beide het beste uit jezelf (en elkaar) te kunnen halen en jullie band te versterken.

Want jij verlangt naar

je dochter heeft het nodig dat

mijn begeleiding

coachtraject op maat

Een coachtraject op maat in mijn praktijk creëert ruimte en inzichten. Het bied de tijd die jij, jouw kind of jullie samen nodig hebben. Ik geef je de ruimte dit traject op je eigen tempo te bewandelen. Geen druk van buitenaf, geen oordelen en al helemaal geen gemiddelde aanpak.

Jouw inzichten in combinatie met mijn kennis en ervaring zorgen samen voor grootse verandering waar jij je leven lang profijt van hebt. Dit doe je niet even 1, 2, 3 dit vraagt tijd en ruimte voor het maken van fouten om daarna tot waardevolle inzichten en  mooie stappen vooruit te komen.

Tijdens een uitgebreid kennismakingsmoment met jou, waarbij ik je alle ruimte geef om je verhaal te doen en we samen komen tot de kern, kijken we wat er nodig is en wat je doelen zijn? Tijdens dit moment wordt ook duidelijk hoe ik deze begeleiding voor me zie. Ga ik jou als moeder begeleiden of je kind? Of zie ik juist mooi resultaat voor me in een traject met jullie beide? Dit gesprek gebruiken we ook voor het uitspreken van verwachtingen en het beantwoorden van eventuele vragen die er zijn. Na dit gesprek is de kern duidelijk en weten we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

eerste contactmoment

gratis
  • contactmoment van 15 minuten.

uitgebreid kennismakingsmoment

65
00
  • ik luister naar jouw verhaal en samen komen we tot de kern van de hulpvraag. Wat zijn jouw verwachtingen en vragen richting mij? In dit gesprek bespreken we de mogelijkheden, doelen en wensen.

traject op maat

op aanvraag
  • je ontvangt binnen 3 werkdagen na het uitgebreid kennismakingsmoment een voorstel van mijn traject op maat. De duur en het tarief zijn afhankelijk van de complexiteit van de hulpvraag, eventuele wensen en de frequentie van het traject.
  • in dit traject zit alles inbegrepen denk hierbij aan: benodigd materiaal, 1:1 begeleiding, evaluaties, tussentijds contact via WhatsApp, mail of een vooraf ingepland contactmoment via (beeld)bellen.

Het is voor veel ouders en (jong volwassene) meiden nog een hele drempel om aan te geven dat je hulp nodig hebt. Dat jij mijn website bezoekt en doorneemt zegt genoeg. Er gaat iets niet helemaal lekker en je twijfelt of je hulp in gaat schakelen. Je hebt daarmee eigenlijk de eerste stap over die drempel al gezet. Door ook die tweede stap te zetten zeg jij ja tegen verandering en toon je lef. Lef omdat jij wél open staat voor verandering. Je wil weer lekker in je vel zitten of je gunt het je kind om weer zichzelf te kunnen zijn. 

Als jij ja zegt tegen mijn begeleiding dan beloof ik jou een omgeving waar jij je veilig en vertrouwd zal voelen. Geef ik je de ruimte om fouten te maken en tot mooie inzichten te komen. Ik pak je bij de hand maar dit pad bewandelen we samen. Mijn kennis en ervaring in combinatie met jouw inzichten zorgen voor het beste resultaat. 

Herken je jezelf of je zoon in dit verhaal dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Twijfel je na het lezen van bovenstaande of dit is wat bij jou past? Helemaal niet erg. Plan dan even het gratis (en vrijblijvend; je zit nergens aan vast, er zijn geen kleine lettertjes) eerste contactmoment met mij in. Of je nu wel of niet besluit met mij verder te gaan, ik kan wél de twijfel bij je wegnemen. Als er iets energie vreet is het namelijk een langdurig gevoel van twijfel.

Begeleiding in hooggevoeligheid: Wat vraag ik van jou?

Buiten de sessies om vraag ik ook enige vorm van investering in jezelf, in tijd en in ons gezamenlijk traject van jou. Alleen wanneer jij je voor de volle 100% inzet behalen wij de doelen die we samen opstellen. Hou er dus rekening dat dit traject ook thuis enige investering van je vraagt.

Zit niet jijzelf maar je kind in een traject bij mij dan verwacht ik van jou als ouder ook volledige inzet. Dit gaat verder dan je kind halen en brengen naar mijn praktijk. De laatste 10 minuten van de begeleiding betrek ik jou als ouder bij de sessie en bespreken we de huiswerk opdracht door. Ik verwacht van jou dat jij erop toeziet dat je kind thuis de tijd neemt om aan het traject te werken en jij als ouder je hiervoor inzet. Zo kunnen we samen het beste resultaat halen uit dit traject.

Hoeveel tijd je er daadwerkelijk aan wil besteden dat is aan jou en afhankelijk van de opdracht die ik jou mee naar huis geef.

Dan nog een aantal praktisch weetjes

Nee, ook jongens zijn van harte welkom in mijn praktijk. Ik heb er echter voor gekozen om het verhaal vanuit de zij/dochter vorm te schrijven. 

Een traject start wanneer jij dit wil. Er is geen bepaald startmoment. Zodra jij mij groen licht geeft plannen we alle contactmomenten in. Dit kan later altijd in overleg bijgesteld worden mocht dit nodig blijken.

Start met het inplannen van een kennismakingsgesprek. Dat kan heel eenvoudig en vlot via de knop op deze pagina. Je komt dan in mijn online agenda en kiest zelf een voor jou geschikt moment.

Jazeker is dit mogelijk. Afhankelijk van het gekozen pakket is betaling in 3 of 5 termijnen mogelijk. Is de investering voor jou in die termijnen nog niet te overzien dan mag je mij altijd even benaderen, we komen samen vast tot een oplossing.

Dat is afhankelijk van hoe uitgebreid het traject is en de frequentie die er tussen de sessies zit.

De begeleiding kan zowel online als offline plaatsvinden. Wanneer je kiest voor online dan vinden de gesprekken plaats via (beeld)bellen. Kies je voor begeleiding in mijn praktijk (dit heeft mijn voorkeur i.v.m. het kunnen inzetten van meerdere tools) dan nodig ik je van harte uit in mijn praktijk in Druten (GLD). Gevestigd in leefstijlcentrum de Remise, meester van Coothstraat 8a, 6651 ZJ DRUTEN. Neem plaats in de wachtruimte en ik roep je binnen.

Ja, er is een ruime wachtruimte aanwezig waar je als ouder kunt verblijven. Neem gerust een kop koffie of thee tijdens het wachten. Mijn praktijkruimte ligt op nog geen 5 minuten lopen van het centrum dus een boodschap is ook zo gedaan.

Er is voldoende ruimte om te parkeren en een bushalte is in de nabije omgeving. 

Dit stemmen wij in overleg af. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Nee, alles zit in dit traject inbegrepen.

Ja. Indien je 24 uur voor aanvang van onze afspraak de sessie annuleert is er de mogelijkheid om deze te verzetten. Valt je annulering binnen de 24 uur dan ben ik genoodzaakt de sessie door te berekenen. 

Ik stel de pakketten samen op ervaring, gevoel en jouw verhaal. Het kan voorkomen dat het door mij samengestelde pakket niet voldoende blijkt. Mocht dit zo zijn dan bekijken we samen wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. 

Herken je jezelf of je kind in bovenstaande maar twijfel je of ik iets voor je kan betekenen? Twijfel je of dit is wat je nodig hebt of vindt je de investering hierin spannend? 

Plan een gratis (zonder kleine lettertjes) telefonisch kennismakingsmoment met mij in en ik bekijk samen met jou of dit is wat er bij je past en welke gedachten je tegenhouden.

begeleiding in hooggevoeligheid