Super tof dat je erbij bent! Ik heb iets leuks voor je om net dat beetje extra eruit te halen.

Klik deze pagina niet weg want het is een eenmalig aanbod speciaal voor jou!

Ooit was ik jou, uit balans en zoekend naar wie ik nu eigenlijk echt was. Ik heb mezelf een spiegel voor gehouden en de beste versie van mijn hoogsensitieve zelf ontmoet. Dit gun ik jou ook! Niet alleen tijdens de challenge waar je de eerste stappen hierin mag gaan zetten maar net die laag dieper zodat je echt alles eruit gaat halen.

Je verlangt naar rust!

En daar daar ga ik je bij helpen. Want hoe zou het zijn als

  • je die verdomde lat eens wat lager kan leggen
  • je emoties en meningen van anderen kunt filteren
  • je weet hoe om te gaan met de vele prikkels, waardoor deze je minder overvallen
  • je de rust en structuur krijgt waar je al zo lang naar zoekt
  • je lijf, hoofd en gevoel beter gaan samenwerken

 

deelnemers aan het woord

Ik wil jou gewoon even bedanken voor deze fantastische training die je aanbied. Ik ben blij dat ik na jouw informatie en inzicht over stag ben gegaan en nu deze training volg. Ik merk nu al (module 3) wat veranderingen bij mij zelf dat ik de prikkels niet meer te ver laat oplopen, eerlijk ben naar de omgeving en zelf op een drukke dag bewust tijd inplan voor mij zelf om even op te laden

Thea, 32 jaar

Fijn contact, boeiende en leerzame opdrachten, echt even die ‘brainwash’ voor jezelf en hierdoor een andere kijk op bepaalde gedachtes en gewoontes.

Linda, 34 jaar