Begrijp de wereld van je hooggevoelige kind

Als hsp coach begeleid ik ouders en kinderen in hoogsensitiviteit
Gratis hsp-testDeel je verhaal met mij

Vermoeidheid, onbegrip en het gevoel uit balans te zijn is jouw dagelijkse worsteling.

Of dit nu gaat over jezelf of over je kind, je bent klaar met die dagelijkse worsteling. Je hebt geen idee wat je kunt doen om dit gevoel om te zetten naar dat waar je zo naar verlangt: rust, balans en jezelf en/of de ander begrijpen. Je hebt de zoekmachine in je browser geopend en tikt de signalen in. Steeds weer kom je uit bij pagina’s met als titel ‘Ben ik hoogsensitief?’ of in ieder geval een pagina waar hoogsensitief zijn het onderwerp is. Uiteindelijk beland je op mijn website en bij het lezen valt er een last van je schouder. Je voelt direct (h)erkenning. Dit is jouw verhaal! Hier ben jij aan het juiste adres.

Dank je wel voor alle hulp die je geboden hebt. Maud heeft meer woorden voor al haar gevoelens en voelt ook dat ze er mogen zijn. Hierdoor kan ze zichzelf beter uiten. Een prachtige stap heeft ze gezet!

Kim, 37 jaar

Mandy heeft mij laten zien dat ik mijn grenzen moet aangeven, door haar opdrachten was het voor mij duidelijk wat te doen en het hielp, na 4 sessies ben ik zo gegroeid! Heel blij mee. Bedankt Mandy!

Diana, 50 jaar

Laat hoogsensitiviteit niet langer je leven bepalen.

Begeleiding hoogsensitief kind

Loop jij vast in het opvoeden van je hoogsensitief kind en lopen emoties regelmatig hoog op? Wil jij je kind opvoeden op een manier die bij je gevoelig kind past en een omgeving creëren waarin je kind zichzelf als hoogsensitief persoon leert begrijpen en  zo een stevige fundering voor de toekomst bouwen?

Ik ben Henriëtte de Vries, 

hoogsensitieve moeder van een tweeling (2012) eigenaresse van Feelings coaching. Ik heb zelf ervaren wat werkt en wat vooral niet werkt en heb de verschillende paden al voor je bewandeld.

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten, de vele prikkels te kunnen doseren om overprikkeling te voorkomen. En ik weet hoe fijn het is als je begrepen wordt en iemand met je meedenkt die zich helemaal in jouw situatie kan inleven. Ik heb de wanhoop gevoeld wanneer je een dochter ziet die niet lekker in haar vel zit.

Als hsp coach en ervaringsdeskundige kan ik je hierbij aan de hand nemen en je de weg wijzen. Want ook ik heb op het punt gezeten dat ik het even niet meer wist en er echt helemaal klaar mee was. 

Mandy Frederiks HSP coach Druten
Als hsp coach ben ik er voor al je vragen rondom hoogsensitiviteit

Als HSP coach ben ik er voor al je vragen rondom hoogsensitiviteit.

Ik ben er voor:

  • jou als hoogsensitieve vrouw
  • gezinnen met een hoogsensitief kind
  • hoogsensitieve tiener, puber en jong volwassen vrouwen

Is hoogsensitiviteit voor jou nieuw, maak je er net kennis mee omdat je het vermoeden hebt dat je kind of jijzelf als vrouw deze eigenschap bezit en ben je nieuwsgierig naar hoe je scoort in hoogsensitiviteit?  Met mijn online test heb je snel antwoord op jouw vragen en ontdek je of ook jij de eigenschap hoogsensitiviteit bezit.

Top begeleiding. Veel van opgestoken en Mandy is ook ‘gewoon’ een heel fijn en betrokken persoon. Aanrader!

Kitty, 41 jaar

Wat een boost aan herkenning bij Mandy. Zij geeft vanuit eigen ervaring handvatten aan hoe om te gaan met hsp bij ons zoontje van 5. Met wat aanpassingen en inzicht krijgen in hsp kunnen we hem helpen en beter begrijpen! Mandy dankjewel voor je geduld!! 

Wendy, 34 jaar

HSP tips 

Duik in de wereld van hoogsensitief zijn en herken je eigen situatie in mijn blogs vol tips en ervaring.

Van ja maar naar wat als

Van ja maar naar wat als

De afgelopen maanden neem ik jullie steeds weer mee in mijn eigen proces en dit is er een van. Sinds ik denk (en vooral durft te denken) in mogelijkheden is er zoveel meer mogelijk dan toen ik vastzat in een mindset die me niet verder bracht. De mooiste dingen komen op mijn pad en ontstaan simpelweg omdat ik ervoor open sta. Ja maar komt in mijn woordenboek steeds minder vaak voor (helemaal weg zal hij ook bij mij vast niet gaan).

Lees meer
Is mijn kind hoogsensitief of heeft het autisme?

Is mijn kind hoogsensitief of heeft het autisme?

De afgelopen weken ben ik in gesprek geraakt met veel nieuwe leden binnen mijn Facebook groep en heb ik meerdere keren de vraag gekregen hoe je kan zien of je kind hoogsensitief is of autisme heeft. Ouders geven aan dat ze hun kind in beide herkennen en ik kan die opmerking begrijpen. Beide hebben namelijk een gevoeligheid voor prikkels en het is het een feit dat prikkels anders verwerkt worden waardoor ze sneller overprikkeld raken. Toch zijn er zeer zeker verschillen.

Lees meer

WhatsApp mij

Jouw vraag wordt direct beantwoord.

Mail mij

Stel je vraag per mail.

Plan afspraak

Gratis luisterend oor gesprek inplannen.