Bij Feelings coaching kun je terecht voor o.a.:

Kindercoaching:
Kinderen zijn prachtige persoontjes om te coachen. Ze zijn eerlijk, puur en weten heel goed wat ze (niet) willen. Door mijn rustige, open houding, mijn ervaring met kinderen,  mijn kennis en interesses in de ontwikkeling van kinderen heb ik snel een band met kinderen en voelen kinderen zich snel op hun gemak bij mij. Dit is een prima basis voor het coachen. Door het coachen van kinderen kan ik samen met het kind op zoek gaan naar de hulpvraag van het kind, waarom gaan dingen zoals ze gaan? Wat zijn de kwaliteiten? Na dit kortdurend traject zal een kind vol vertrouwen de toekomst tegemoet kijken.
Klik hier wanneer je meer wil weten over de KINDERCOACH. 

kindercoach Druten

(bonus)oudercoaching:
Door het coachen van de ouder(s) valt veel te behalen. Dit kan vooral voordelig zijn wanneer het kind nog te jong is om te coachen of wanneer de hulpvraag vanuit de ouder komt. Ook wanneer je het opvoeden als ouder even niet meer leuk vindt of wanneer jullie als tegen opvoedkwesties aanlopen, kan ik kortdurend bijspringen. Door het coachen van jou als ouder kunnen we samen veel bereiken. Je hiervoor open stellen, aan jezelf (en uiteindelijk dus ook aan je gezin) denken is een heel goed eerste begin. Ook voor bonusouder(partner van een partner met kinderen) kan ik ondersteuning bieden. De rol van bonusouder is lang niet altijd makkelijk, ik help je graag bij het vinden van jouw eigen plekje hierin.
Klik hier wanneer je meer wil weten over de OUDERCOACH.

Gezinscoaching:
Als gezincoach begeleid ik niet alleen de ouder/opvoeder of het kind maar begeleid ik het hele gezin. Dit kan erg waardevol zijn. Zeker wanneer er spraken is van scheiding, verlies van dierbare, ziekte van familielid of conflicten binnen het gezin. Door met dit traject bezig te zijn, worden de gezinsleden gezamenlijk betrokken, de familieband wordt (nog) hechter en er zal wederzijds begrip en respect zijn. Het gezin komt er sterker uit waardoor er alleen maar voordelen te behalen zijn.
Klik hier wanneer je meer wil weten over de GEZINSCOACH.

Theekransjes:
Theekransjes zijn workshops voor een bepaalde doelgroep. Vaak met ’n bepaald thema. Momenteel zijn er bijvoorbeeld theekransjes voor gevoelige kinderen, voor ouders van gevoelige kinderen, voor creatieve meisjes van 4 t/m 6 jaar, voor zwangere vrouwen en voor kinderen van gescheiden ouders. Theekransjes staan voor een momentje voor jezelf, alle aandacht en (h)erkenning. Het doel is gezelligheid en ontspanning. Ik zit klaar met een luisterend oor en thee met iets lekkers. Lust je geen thee? Er is ook aanmaak (of koffie).  Bij de meeste theekransjes zit een creatieve activiteit of spel inbegrepen. Hou onze Facebookpagina in de gaten, we komen regelmatig met nieuwe theekransjes.

Theekransje Druten

Online coaching:
Loop je rond met een hulpvraag maar is de afstand te ver? Of krijg je een coachsessie niet ingepland in je drukke agenda? Dan is online coaching iets voor jou! Door online coaching spelen geld, tijd en afstand geen rol (meer).
Met online coaching plannen we contactmomenten in via Email, WhatsApp en/of Skype.  Wil je meer weten over ONLINE COACHING? Klik dan hier. 

Informatieavonden:
Regelmatig staat er een informatieavond op de planning. Een informatieavond is vaak korter, minder uitgebreid dan een training of workshop maar bevat de basis. Hierdoor is zo’n avond ideaal voor ouders/verzorgers en andere opvoeders die hun kennis willen uitbreiden.
Klik hier wanneer je meer wil weten over een INFORMATIEAVOND.

Trainingen/workshops:
Ben je als organisatie, persoon of instelling op zoek naar verdieping voor jezelf, je personeel of bijvoorbeeld een vriendinnengroep? Ik verzorg workshops en trainingen (op locatie). Naast de trainingen en workshops die ik in mijn aanbod heb, sta ik altijd open voor nieuwe ideeën. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op via mail of WhatsApp.

Wil je er met je vriendinnen een gezellige middag/avond van maken? De theekransjes methode kan een leuke toevoeging zijn. Laat me weten wat je zoekt en ik kijk graag mee naar de mogelijkheden.