Agenda

Hieronder vindt u een overzicht van de ingeplande evenementen.
Het aanbod varieert en er komen regelmatig nieuwe aanvullingen bij.
Mist u een onderwerp? Laat het mij dan weten. Dit waardeer ik erg!

Aanmelden? Klik hier voor het aanmeldingsformulier. 

jan
15
di
2-delige workshop Rouw en Verlies bij kinderen: bewust omgaan met een scheiding
jan 15 @ 8:00 pm – 9:30 pm
2-delige workshop Rouw en Verlies bij kinderen: bewust omgaan met een scheiding

Tijdens de 2-delige workshop Rouw en Verlies bij kinderen: bewust omgaan met een scheiding staat het onderwerp scheiden centraal. We gaan dieper in op de impact hierop bij kinderen. Hoe verloopt dit bij kinderen? Vanaf welke leeftijd zijn ze zich waarvan bewust, hoe kun je kinderen begeleiden bij deze grote verandering en vooral ook hoe help je kinderen met een goede verwerking.

Deze workshop is niet alleen waardvol wanneer er een scheiding aangekondigd is maar bijvoorbeeld ook wanneer er spraken is van een scheiding in het verleden. Is dit niet het geval maar ben je graag voorbereid wanneer deze situatie ooit gaat komen? Ook dan is deze workshop geschikt.

begeleiding tijdens scheiding

Kinderen worden in dit proces vaak betrokken. Begeleiding is er wel maar is die begeleiding voldoende? Ze passen zich aan de (wensen van de) omgeving aan, zetten zichzelf op de achtergrond of keren zich naar binnen, terwijl het juist heel waardevol is om kinderen (hoe jong ze ook zijn) te betrekken en vooral begeleiding. Kinderen hebben deze begeleiding tijdens het verwerken nodig. Krijgen ze dit niet en kunnen ze dus niet goed hun verdriet verwerken en vragen beantwoord krijgen, dan zien we vaak dat dit er op latere leeftijd uitkomt. Dat kan zijn door woedeaanvallen, ontwikkelen van angsten maar bijvoorbeeld ook door het krijgen van een burn-out.

Deze 2-delige workshop staat gepland op 15 en 22 januari 2019.
Van 20.00 – 21.30 uur.
Locatie: Druten

Er is ruimte voor 6 personen.
Aanmelden kan via www.feelingscoaching.nl/aanmelden

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur me een PB of WhatsApp bericht (06-12072045).

Bent u een school, kinderdagverblijf of andere onderneming en heeft u interesse in deze workshop? Ik bespreek graag de mogelijkheden met u over het geven van de workshop op locatie.